Rotet seg bort på Stakkevollan

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Sep 2023

L/K hadde sjansen til å ta et langt steg mot sikker opprykksplass, men rotet seg i stedet bort mot Stakkevollan.

I et begivenhetsrik oppgjør på Stakkevollan var det til slutt hjemmelaget som tok alle poengene. L.K tok ledelsen 0-1 etter en heading av Joakim Berg Bjørklund etter corner. SIF utlignet før pause i en jevn første omgang. Det var forsåvidt også andre omgang, men der SIF var effektive så nøyde L/K seg med å sette ballen rett på keeper gjennom nesten hele omgangen. SIF fikk gå opp i en 4-1-ledelse før L/K maktet å kvittere. Først ved Mika Johnsen og så, langt på overtid, ved Gabriel Wikbo-Larsen. 4-3-målet kom imidlertid for sent til å hjelpe L/K og dermed ble det hjemmeseier. SIF har løftet seg mange hakk siden i vår, da L/K vant greit på Geitnes, men dette var likevel en kamp L/K burde vunnet.

I stedet ble det null poeng og dermed er det fortsatt uvisst om, og eventuelt når, L/K kan sikre seg den andre opprykksplassen. Kvaløya er allerede klar for TiTo, men fortsatt kan Storsteinnes ødelegge moroa for L/K. En seier hjemme mot Senja 2 neste helg vil hjelpe veldig på L/K-nervene i alle fall.

I tillegg har L/K inne en protest ifm. FIL 2-kampen i forrige serierunde. Der benyttet Finnsnes seg av en spiller som skulle sonet for gule kort. Den kampen kan dermed ende med 3-0 og tre poeng til L/K. Men enn så lenge innfinner vi oss med at vi står med null poeng der.

* 60. A-kamp for Isak Kristiansen lørdag. Samtidig rundet Gabriel Wikbo-Larsen 50 kamper og Mika Johnsen 40 kamper for L/K.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Vebjørn Isaksen, Kristian Bjørn Hansen, Joakim Berg Bjørklund, William Sørensen, Marco Mathisen, Mika Johnsen, Kristoffer Hansen Holst, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen

Innbyttere: Oskar Leiros, Krister Klaussen, Sander Kristiansen

Gule kort L/K: Marco Mathisen, Krister Klaussen, Einar Skogheim og Markus Skogheim (trener).

Dommer: Michael André Mosæther Hagen

6. divisjon

L/K 2 spilte en bra kamp på Polleidet søndag, men tapte til slutt 2-5 for Kvæsma. Stopperne Jørgen Skog og Tordar Eidet Karlsen (str) sto for målene. Utifra spill og sjanser kunne L/K tatt poeng her, men Kvæsma var akkurat det lille hakket bedre og mer rutinerte.

L/Ks lag: Mikal Biendl, Christian Karlsen, Jørgen Skog, Tordar Eidet Karlsen, Kristofer Waltenberg, Berger Eidet Karlsen, Vebjørn Beck Løvland, Gard Grønvoll Sommerseth, Ian Harper, Helmer Karlsen, Aleksander Larsen.
Innbyttere: Ayaz Mahmoud, Erlend Gamst

Gule kort L/K: Tordar Eidet Karlsen og Berger Eidet Karlsen