Uten seier i vårsesongen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Jul 2019


Til tross for tidvis gode takter mot Finnsnes 2 ble det nytt bortetap for L/K lørdag.

4-0 til FIL 2 er litt i overkant etter spill og sjanser, men det er ikke til å komme i fra at L/K tapte fortjent også på Finnsnes stadion lørdag ettermiddag. Hjemmelaget ledet 2-0 til pause etter et straffemål og en heading etter corner.

L/K hang imidlertid greit med i første, og den første perioden av andre omgang var L/K det beste laget i forsøket på å ta igjen ledelsen. FIL 2 ble presset tilbake, men L/K var ikke kvass nok i de avgjørende trekkene. Ola Edholms dobbeltsjanse på hodet og et frisparkskudd fra Stig-Roar Hansen Rognli var blant de beste tilbudene.

Kampen ebbet imidlertid ut uten L/K-mål og på slutten er det i stedet grønntrøyene som scorer to kjappe på L/Ks keeper Daniel Karlsen. Karlsen steppet inn i L/K-buret i Kristoffer Granås’ skadefravær og gjorde en god figur.

L/K fikk litt skadetrøbbel i kampen. Lasse Harlund måtte gå av midt i første omgang og det hanglet litt utover i omgangen også med endel bytter att og fram. 

L/Ks lag: Daniel Karlsen-Nasim Shirzad, Jørgen Skog, Ola Edholm, Stig-Roar Hansen Rognli-Preben Røtvold, Lasse Harlund, Oskar Leiros-Kristoffer Hansen Holst, Joakim Berg Bjørklund, Isak Kristiansen

Innbyttere: Sigve Ringbakken, Gard Grønvoll Sommerseth, Christian KarlsenL/K klær

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Jun 2019

Nå er overtrekksklærne ankommet.

Her står Brynja Eidet Karlsen i sitt nye utstyr. Utstyret består av zip genser,  t-skjorte og shorts. 

Utstyret kan hentes på L/K-kontoret mellom 09.00-16.00 mandag 1/7. Ring Siri på 41226745 dersom det ikke passer å hente imorgen. 

Husk at spilleravgift må være betalt før klærne utleveres.Ny daglig leder i L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2019

Siri Rodahl Johansen (32) er ny daglig leder i Lyngen/Karnes IL.

Siri starter 1. august i 60 prosent stilling som leder i L/K. Furuflatingen er til daglig sykepleier på Lyngstunet, der hun skal ha 40 prosent stilling.  Hun tar over for Rune Lillevik.

- Det er en spennende jobb med mange utfordringer. Jeg ønsker å være samlende for hele idrettslaget, sier Siri.

Hun er trebarnsmor med, etter hennes eget utsagn "veldig tålmodig samboer". Siri har fotballbakgrunn fra både Furuflaten og Lyngen/Karnes på alle aldersbestemte opp til og med damelaget. 

- Nå er jeg trener for to lag i aldersbestemt fotball - G11-laget og 6-7-åringene, sier Siri.

Siri vil ha kontortid på det nyopprettede L/K-kontoret i sentrum av Lyngseidet - nærmere bestemt i Strandveien 33.

- Jeg håper at folk stikker innom for en kopp kaffe og en L/K-prat, sier Rodahl Johansen.
Nytt poeng - men seieren lar vente på seg

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Jun 2019

Preben Røtvolds første mål for L/K bidro til ett kjærkomment L/K-poeng lørdag. 

1-1 mot Salangen er godt levert av et L/K-lag som i mange kamper i vår har vært svært langt unna poeng mot dårligere motstand enn salangsværingene. Straffemålet til Preben Berntsen Røtvold berget poenget. Røtvold debuterte fra start for L/K og fikk sjansen fra krittmerket etter en times spill etter at Ilyas Shirzad hadde løpt seg fri i feltet og blitt taklet ureglementert. Preben var sikkerheten selv fra 11-meteren og utlignet ledelsen som SIF hadde tatt etter 29 minutter ved Adrian Molund Fjeldstad.

L/K spilte en god kamp mot Salangen og unngikk periodene med forsvarsproblemer som mange av kampene så langt har vært preget av. Nykommerne Lasse Harlund og Preben Røtvold styrket midtbanen betraktelig og at Ola Edholm også er tilbake på laget har mye å si for et L/K-lag som trenger fysikk både offensivt og defensivt. Resten av L/K-laget hevet seg også etter stortapet mot Stakkevollan forrige helg, noe som lover godt for fortsettelsen.

En som har vært god i hele år, keeper og kaptein Kristoffer Granås, var igjen viktig for et L/K-lag som forsvarte seg bra, men som ikke klarte å nekte SIF sjanser helt. Granås trippelredning etter 39 minutter er typisk ham, men den siste redningen av de tre - der han vipper ballen over på en avslutning fra kloss hold - var noe av det råeste som vi har sett på Geitnes på en lang stund.

Dessverre for L/K og Granås så måtte han forlate banen i andre omgang etter en smell han fikk i hodet før pause. Midtstopper Joakim Berg Bjørklund måtte ikle seg keeperdrakten og 19-åringen holdt likegodt buret rent resten av kampen.

1-1 var kanskje et greit resultat kampen sett under ett, men det er likevel vanskelig å ikke tenke at L/K kunne tatt alle tre hvis Jonas Samuelsen hadde truffet på sitt lobbforsøk to minutter på overtid i andre omgang. Men lobben gikk like utfor, og dermed må L/K fortsatt jakte årets første seier.

L/Ks siste kamp før sommerferien er borte mot Finnsnes 2.

L/Ks lag: Kristoffer Granås, Vebjørn Isaksen, Ola Edholm, Joakim Berg Bjørklund, Nasim Shirzad, Preben Røtvold, Lasse Harlund, Oskar Leiros, Ilyas Shirzad, Isak Kristiansen, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Jørgen Skog, Jonas Samuelsen, Trond Petter Robertsen

Gult kort L/K: Preben Røtvold

Dommer: Jonny Andreassen - godSyv i sekken på Stakkevollan

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Jun 2019

L/K gikk på sitt tredje syvmålstap denne sesongen da de møtte Stakkevollan på Stakkevollan lørdag. 7-0 til SIF ble sluttresultatet i en kamp der L/K kom tidlig under med to mål og hvor kampen i realiteten var avgjort etter 13 minutter. Etter timen stod det 5-0 og til tross for at L/K hadde sine perioder i kampen der de var på høyden, så var dette nok en bortekamp med mye oppoverbakke for L/K-guttene.

Noen lyspunkter var det dog. Fjorårets kaptein Ola Edholm var tilbake i L/K-drakten og i tillegg gjorde nysigneringen Preben Røtvold sin debut - som innbytter. Begge to representerer rutine som kommer sårt med i det som blir en kamp for tilværelsen de neste månedene og gjør selvsagt også at trenerne har litt mer å velge blant når man skal komponere en slagkraftig ellever til de neste kampene.

L/K har to muligheter til til å få en seier i vårsesongen. Første mulighet er hjemme mot Salangen lørdag, før vårsesongen avsluttes borte mot Finnsnes 2.

L/K fra start: Kristoffer Granås, Joakim Berg Bjørklund, Trond Petter Robertsen, Jørgen Skog, Nasim Shirzad, Oskar Leiros, Vebjørn Isaksen, Kristoffer Hansen Holst, Gard Grønvoll Sommerseth, Ola Edholm, Ilyas Shirzad

Innbyttere: Preben Røtvold, Erlend Gamst, Benjamin Johansen

Gule kort L/K: Kristoffer Granås og Nasim Shirzad.Levert av IdrettenOnline