Seier i generalprøven - men fortsatt litt å jobbe med

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Apr 2024

L/K vant 2-1 i siste kamp før sesongstart, men det var ikke årsbeste som ble prestert.

Ringvassøy spilte en divisjon over oss i fjor, men i år er rollene snudd. Og i første omgang kunne man ane en divisjonsforskjell i L/Ks favør - i alle fall når det gjaldt nådeløst dødballspill. L/K ledet nemlig 2-0 til pause etter to mål etter corner - ett ved Kristian Bjørn Hansen, som bestandig er livsfarlig på bakerste stolpe, og ett av Gabriel Wikbo-Larsen.

Andre omgang ble en blekere affære av L/K og RIL kom langt bedre med i kampen. Guttene fra Karlsøy presset tidvis L/K og det var fortjent når de fikk sin redusering - selv om den kom på en litt billig straffe etter en handssituasjon.

Samtidig var L/K livsfarlige på kontringene og at det ikke ble mål på noen av de overgangene som kjappfotingene Markus Isaksen, Gabriel Wikbo-Larsen og Mika Johnsen radet opp er helt utrolig. Men andre omgang forble målløs bortsett fra straffemålet til RIL. Ringvassøy kunne fort fått en utligning også, men de store sjansene laget kom til tok L/K-keeper Håkon Jensen seg av. En ny strålende kamp av L/Ks 17-årige sisteskanse! Håkon var for øvrig én av seks (!) 2006-modeller i L/Ks førsteellever. Hans gamle lag Gabriel Wikbo-Larsen og Mika Johnsen  startet for L/K og det samme gjorde TUIL-juniorene Erik S. Pettersen og Markus Isaksen. Og lørdag fikk også TIL-utlånte Viljar Berg-Johansen sin debut fra start for L/K. Etter at Einar Skogheim og Marco Mathisen gikk ut til pause og Arion RJ Ballovarre og Vebjørn Tokle kom inn var det faktisk åtte L/K-spillere på 18 år eller yngre.

Nå er det en siste treningsuke for L/K før seriestarten i Nordreisa lørdag. Da skal det kjempes om TiTo-poeng!

L/Ks lag: Håkon Jensen, Erik S. Pettersen, Kristian Bjørn Hansen, Krister Skogli (K), Krister Klaussen, Viljar Berg-Johansen, Mika Johnsen, Markus Isaksen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Marco Mathisen

Innbyttere: Vebjørn Tokle, Arion RJ Ballovarre, Jørgen Skog