Blytung L/K-sesongstart i Reisa - men opptur for L/K 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 22. Apr 2024

Det skulle bli dagen da vi satte reisaværingene på plass i deres nye hall. Istedet var hjemmelaget best i alt.

0-6-tap for naboene i nordøst i sesongåpningen. Det er tilnærmet helsvart og sånn opplevdes også kampen i flotte Explo Arena på Storslett lørdag.

Nordreisa var nemlig best fra start, og selv om det første målet var av det heldige slaget, etter en uheldig inngripen av keeper Håkon Jensen, så var det høyst fortjent at NIL sakte men sikkert sto ifra i målprotokollen. L/K slapp NIL altfor lett til foran mål, mens de offensive L/K-bidragene stort sett begrenset seg til et par innlegg som Gabriel Wikbo-Larsen fikk foten på inne i feltet.

0-6 i serieåpningen sender L/K til bunns på tabellen fra start. Det er nok flere enn oss som får problemer mot NIL på Storslett, men nå må L/K-guttene glemme denne kampen og fokusere på årets første hjemmekamp - Senja på Geitnes lørdag.

Seriedebuter for Erik Pettersen og Markus Isaksen. Comeback i serien for Øyvind Garfjell og Steffen Dreyer.

L/K fra start: Håkon Hensen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Erik S. Pettersen, Krister Klaussen, Oskar Leiros, Mika Johnsen, Øyvind Garfjell, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Steffen Dreyer

Innbyttere: Joakim Berg Bjørklund, Marco Mathisen, Jørgen Skog og Markus Isaksen

Gult kort L/K: Einar Skogheim

Dommer: Jon Geir Iversen - klarte seg greit

Etter A-kampen var det L/K 2 sin tur til å møte Nordreisa 2. Og det gikk langt bedre for vår del. L/K-rekruttene vant 3-2 etter et sent seiermål av Markus Isaksen. Markus scoret også 2-0-målet til L/K, mens en annen Marcus, Marcus Hausner Christensen, tok L/K i ledelsen i første omgang på et drøyt langskudd fra 40 meter. En tredje Markus, Markus Karlsen Skogheim, sto for anledningen i mål og spilte med stor selvtillit der-

NIL hadde en gyllen tominutters periode rundt 20 minutter før kampslutt - der de scoret to kjappe mål. Akkurat da så det lit skummelt ut, men rett før slutt avgjør Markus Isaksen og gir L/K 2 en god start på sesongen i 6. divisjon.

L/Ks lag: Markus Karlsen Skogheim, Marcus Hausner Christensen, Tordar Eidet Karlsen, Vebjørn Tokle, Arion RJ Ballovarre, Andreas With Karlsen, Morten Krag Lind, Oskar Leiros, Joakim Berg Bjørklund, William Waltenberg

Innbyttere: Vebjørn Løvland, Simon Sætre, Berger Eidet Karlsen, Kristofer Waltenberg

Gule kort L/K: Markus Karlsen Skogheim Tordar Eidet Karlsen, Vebjørn Tokle

Dommer: Daniel Hansen - fin kamp