Uavgjort i Garfjells comeback

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Mar 2024

L/K burde ledet klart til pause, men etter 90 minutter var det kanskje greit med uavgjort.

Det sto bare 1-0 til L/K til pause i oppgjøret mellom de nyopprykkede TiTo-lagene, men hadde våre offensive spillere hatt litt mer hell og dyktighet i avslutningene, så hadde det vært andre sifre i målprotokollen. I stedet var det KSK-keeper Lukas Berntzen som fikk skinne - med en rekke gode redninger på det som ikke kan kalles andre en fete tilbud. Når L/K alt skulle få hull på byllen, så kom det etter intrikate angrepsbevegelser som Arsene Wengers Arsenal kunne vært stolt av. Gabriel Wikbo-Larsen var sistemann på ballen i et angrep som involverte gode bevegelser og pasninger fra mer enn én L/K-spiller. Wikbo-Larsen spilte en veldig god 1. omgang, men kunne med fordel ha vært mer effektiv. Spesielt én sjanse der han løp halve banen og kom alene med keeper burde vært omsatt i mål, men han klarte ikke å overliste KSK-keeper Berntzen. Men Wikbo-Larsen var ikke alene om å svi L/K-sjanser i denne kampen!

Andre omgang ble litt mer ujevn fra L/K sin side selv om vi fortsatt skaper en god del - spesielt på venstresiden, der innbytter Markus Isaksen fikk god plass til å løpe på utsøkte stikkpasninger fra blant andre Einar Skogheim. Men KSK tok mer over utover og da var det L/Ks keeper som skulle vise seg fram. Håkon Jensen hadde en strålende inngripen i den ene svære sjansen KSK spilte seg til i første omgang og i andre omgang er han på pletten flere ganger og stopper KSKs forsøk på å få en utligning. Når han endelig må kapitulere ti minutter før slutt, så er han sjanseløs på å stoppe kvaløyværingene.

Øyvind Garfjell (33) gjorde comeback for L/K og leverte flere gode innlegg fra venstrekanten. Strålende å ha Garfjell tilbake i manesjen, samtidig som Sigve Ringbakken også begynner å nærme seg fotballbanen igjen etter skaden han pådro seg tidligere i vinter. Nyervervelsen Markus Isaksen fra TUIL er også en klassisk venstrekant som gir navnebror Karlsen Skogheim bra med alternativer på venstrekanten. En annen som har spilt venstrekant, Kristoffer Hansen Holst, har også vært ute med skade i vinter, men er på gang igjen nå.

* Krister Skogli og Mika Johnsen rundet 50 kamper for L/K mandag, mens Gabriel Wikbo-Larsen spilte sin kamp nummer 70 for moderklubben.

* Siste vinterseriekamp for i år. Denne kampen skulle egentlig spilles 13. april, men ble fremskyndet. L/K har avtalt treningskamp mot Krokelvdalen etter påske.

L/K fra start: Håkon Jensen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Marcus Hausner Christensen, Joakim Berg Bjørklund, Krister Klaussen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Mika Johnsen, Øyvind Garfjell, William Waltenberg

Mål L/K: Gabriel Wikbo-Larsen

Innbyttere: Markus Isaksen, Andreas With Karlsen, Tordar Eidet Karlsen

Gult kort L/K: Krister Skogli, Gabriel Wikbo-Larsen og Mika Johnsen

Dommer: Magnar Marensius Strandli - Veldig god kamp