Knepent tap i iskald treningskamp

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Apr 2024

L/K hadde fortjent bedre, men det ble tap 0-1 mot Krokelvdalen i kveld. 

Kampen ble avgjort på straffe etter en hands i L/K-feltet like før pause. Litt billig straffe, men greit nok. L/K burde benyttet muligheten til å score på én av sine sjanser i første omgang. Vi hadde også det spillemessige overtaket i såvel første som andre omgang på iskalde TUIL Arena, men det stokket seg litt i de siste trekkene foran mål. Ofte det aller siste trekket. KIL hadde sine sjanser de også, men vi får likevel driste oss til å si at de var heldige som vant denne kampen. 

Trener Markus Karlsen Skogheim fikk dermed flere gode svar i det som etter alle solemerker er nest siste treningskamp før seriestart. Blant annet kan vi bokføre en trygg og god gjennomføring av treeren bak - bestående av bursdagsbarnet Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen og vår unge nykommer Erik Pettersen. Offensivt var det også mye bra, men vi trekker spesielt fram høyrekant Mika Johnsen, som virkelig viste seg fram i dag. 

I andre omgang fikk vi også en litt artig, uoffisiell L/K-debut. Prøvespiller Viljar Berg-Johansen, fra TIL og NTG, kom inn som innbytter. 17-åringen er sønn av L/Ks trener i 2006 og 2007, Vegard Berg-Johansen og ble faktisk født i perioden da Vegard var trener for L/K. Viljar har trent med oss den siste tiden og den offensive midtbanespilleren kan være aktuell for en overgang nå. 

L/K har en treningskamp til, mot Ringvassøy neste lørdag, og så er det seriestart - borte mot Nordreisa 20. april.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Kristian Bjørn Hansen, Erik Pettersen, Mika Johnsen, Oskar Leiros, Arion RJ Ballovarre, Markus Isaksen, Gabriel Wikbo-Larsen, Einar Skogheim, William Waltenberg

Innbyttere: Krister Klaussen, Jonas Samuelsen, Viljar Berg-Johansen, Joakim Berg Bjørklund, Andreas With Karlsen, Vebjørn Tokle

Gule kort L/K: Einar Skogheim 

Dommer: Bjørn Egil Bauge (kom litt sent til kampen, så L/Ks Marco Mathisen steppet sporty inn og dømte det første kvarteret)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.