L/K-tap for NIL og Dreyer

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Aug 2023

Hat-trick av Steffen Dreyer på Polleidet er normalt godt L/K-nytt. Men ikke mandag.

Da sto han nemlig for tre av fire mål for motstander Nordreisa i treningskampen på Polleidet - ironisk nok fortsatt som L/K-spiller formelt. Steffen skal imidlertid spille for Nordreisa i 4. divisjon i høst og viste mandag at han fortsatt har det som trengs.

Det har forhåpentligvis også L/K, som faktisk spilte en bra kamp til tross for at det ble tap 1-4. Første omgang, inntil den første forsvarstabben, var veldig god. Da hadde L/K fullstendig taket på NIL, med god bevegelse, mye løp og oppofrende duellspill. Men etter en unormalt fæl keepertabbe av Asgil Brændeland og en ny forsvarstabbe rett etterpå, så inviterer vi gjestene inn i kampen mot slutten av omgangen. 1-2 til pause.

Andre omgang var også greit gjennomført av L/K, også etter at det ble byttet inn en god del spillere. Men uten toppscorer Kristoffer Hansen Holst så klarte ikke L/K å sette flere sjanser enn den Isak Kristiansen sto for tidlig i kampen. NIL stilte med et veldig rutinert lag og rodde trygt i land seieren.

• Berger Eidet Karlsen fikk sin A-lagsdebut - som midtstopper de siste seks-syv minuttene.
  • Isak Kristiansen scoret tre mål som innbytter mot Munksund i Piteå og fulgte opp med en ny scoring her - denne gangen i litt uvant rolle som spiss.
  • Kaptein Kristian Bjørn Hansen rundet 170 A-kamper for L/K.

L/K fra start: Asgil Brændeland, Vebjørn Isaksen, Kristian Bjørn Hansen, Marcus Hausner Christensen, Oskar Leiros, Krister Klaussen, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Gabriel Wikbo-Larsen, Einar Skogheim, Isak Kristiansen

Innbyttere: Håkon Jensen, Vebjørn Tokle, Arion RJ Ballovarre, Johan Gamst-Eriksen, Sander Kristiansen, Gard Grønvoll Sommerseth, Berger Eidet Karlsen

Dommer: Dan Håvard Johnsen - god