Flott gjennomført, men bare ett poeng

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Jun 2023

Kvaløya borte er ingen lett motstander. Men L/K hadde fortjent samtlige tre poeng onsdag.

Det ble 1-1 mot KSK på Storelva onsdag, etter at L/K tok ledelsen ved toppscorer Kristoffer Hansen Holst mot slutten av første omgang. Det målet må Holst i høyeste grad dele med Gabriel Wikbo-Larsen, som gjør et nydelig forarbeid før han slipper Holst igjennom i midten med en perfekt vektet stikkball.

Den ledelsen var knapt truet før helt på tampen av andre omgang, da KSK fikk sin utligning. Og langt på overtid hadde hjemmelaget en svær sjanse til som L/K-keeper Asgil Brændeland gjorde sitt ytterste for å avverge- med suksess. Men det var ille nok at KSK klarte ett poeng, om de ikke også skulle stjele med seg alle tre. For denne vindfulle onsdagskvelden var L/K best. De store sjansene ble vasket fram i både første og andre omgang, men det var altså kun Holst som klarte å konvertere en av sjansene i mål.

KSK spilte i medvind i første omgang og det fysisk sterke laget var forventet å lage trøbbel for L/K. Men kaptein Kristian Bjørn Hansen, som var helt outstanding før han måtte gå av med skade midtveis i andre omgang, red stormen av på elegant vis. Det ble egentlig ikke mer enn en bris heller, med sporadiske sjanser på dødball, og i motsatt ende av banen skapte L/K mer.

Trenden fortsatte i andre omgang. L/K var det førende laget og burde ledet med mer enn ett mål før sluttminuttene ødela. At Kristian Bjørn Hansen måtte ut, fikk sitt å si for selvtilliten i måten L/K forsvarte seg på. Isak Kristiansen, som nylig var kommet innpå, måtte for øvrig ut med en fotskade samtidig med Hansen.

Neste kamp er mandag 19. juni mot Senja 2 borte. Det er siste kamp i vårsesongen.

L/K fra start: Asgil Brændeland, Vebjørn Isaksen, Marcus Hausner Christensen, Kristian Bjørn Hansen, Sigve Ringbakken, Krister Klaussen, Marco Mathisen, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Isak Kristiansen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Tokle

Dommer: Jarle Evertsen

Gule kort L/K: Sigve Ringbakken, Gabriel Wikbo-Larsen