L/K rykker ned - men vi ligger ikke nede

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Nov 2021


Krokelvdalen tapte siste kvalikkamp også, og dermed er L/K et 5. divisjonslag i 2022.

Håpet om fortsatt 4. divisjonsspill har sakte men sikkert svunnet hen de siste ukene, og i ettermiddag er det et faktum: L/K skal spille på kretsens nest høyeste/nest laveste nivå i 2022.

10. plassen, med en litt dårligere målforskjell enn BOIF på niende, viste seg å bli skjebnesvanger for oss i år. Det kan nok føles litt bittert for ihuga L/K-ere, men vi har kun oss selv å skylde på. De siste sesongene har vært en kamp for å overleve, og nå gikk det ikke lenger.

Så er det klart at L/Ks ambisjoner er, og må være, å gjøre oppholdet i 5. divisjon så kort som overhodet mulig. Så er det også klart at ingenting kommer av seg selv, heller ikke i 5. divisjon. Det kan bli krevende for klubben, men L/K skal reise seg igjen!

Linda Skog, leder i L/K-fotball er klar på hva som er ståa og holdningen i L/K etter at nedrykket er et faktum: 

Det er lov å deppe litt og henge med hodet i dag, men vi må likevel se framover. Det er bare å brette opp ermene og starte jobben mot neste sesong - et arbeid vi er godt i gang med allerede, sier Skog, og fortsetter:

- Vi skal satse som om vi er et topplag i 4. divisjon, og det skal vi gjøre i alle ledd.  


0 Kommentar

Juniorgjengen rundet av 2021

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Okt 2021

L/Ks aldersbestemt lag avviklet årsavslutning i kveld.

Rundt 80 L/K-spillere i alderen 5-15, samt trenere, ledere, foreldre og foresatte rundet av 2021-sesongen med en årsfest på Geitnes i kveld. 

Alle spillere fikk utdelt diplom, medaljer og flotte L/K-buffer, til applaus og jubelrop fra salen.  I tillegg vanket det godord fra trenere og ledere om innsatsen både i kamp og på trening. Sportslig fremgang var et nøkkelbegrep, både for lagene og når det gjelder enkeltspillere.

Pizza og brus stod på menyen, der foreldrene hadde laget pizzaene mens L/K stod for drikken. Også trenerne fikk rosende ord for at de stiller opp år etter år og gjør en flott jobb. Klubben er takknemlig for alle ildsjelene som legger ned utallige dugnadstimer. 

Sesongen 2021 har vært litt spesiell, på grunn av pandemien. Det har ikke vært så mye turneringsspill som normalt for lagene, men de fleste har i alle fall fått spille treningskamper. 
Men vi håper alle på en mest mulig normal 2022-sesong. Og ved bordene ble det nok lagt litt planer for neste sesong. 

L/Ks G13-lag

 
0 Kommentar

Ian Årets spiller på L/K 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Okt 2021


Ian Harper (24) ble i kveld kåret til årets spiller på L/K 2.

Spissen fikk en velfortjent bestemannspremie og gode ord fra lagleder Markus Karlsen Skogheim for innsatsen i årets sesong i 6. divisjon - i tillegg til hyllest av 25 lagkamerater på årsfesten på Geitnes. Og nettopp innsats er ikke et tilfeldig begrep når det gjelder Ian Harper. Han har stilt opp på de fleste kampene og ikke minst gitt jernet i alle kampene, både når L/K har vært i medvind, men enda mer når laget har slitt litt. Ian gir seg aldri og berget for eksempel ett poeng langt på overtid i siste hjemmekamp mot Blåmann da han kriget inn 5-5 heeelt på tampen. Vi gratulerer Ian med Årets spiller!
Ellers fikk lagleder Markus Karlsen Skogheim både verbale og fysiske blomster for den jobben han har gjort med L/K 2 i årets sesong. Kaptein Marcus Hausner Christensen tok blant ordet og roste Skogheim for måten han har ledet laget på i år. Vel fortjent heder til unge Skogheim, som jo har vært uhyre sentral som spiller på A-laget også.

Da er det bare å lade til neste sesong! L/K 2 har hatt en haug med unge og litt eldre L/K-spillere i stallen i år og gitt et flott tilbud til både de som satser og de som bare syns det er artig å spille fotball. Det har vært godt oppmøte og tidvis svulstige tropper til kampene og ingenting er mer gledelig enn det!0 Kommentar

Håpet om fornyet TITO-kontrakt lever

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Okt 2021

L/K kunne avsluttet sesongen med å karre seg opp på så godt som helt trygg plass, men sløste for mye med sjansene. Men håpet om fortsatt TITO-spill på Polleidet og Geitnes lever.


Det ble til slutt «bare» 3-1 over Stakkevollan i nedrykksoppgjøret på Stakkevollan-banen lørdag. «Bare» fordi L/K hadde plenty av store sjanser til å score flere, og fordi L/K i løpet av serierunden hadde mulighet til å ta igjen BOIF på plassen over - en plass som i løpet av søndagen også ble av det trygge slaget etter at TIL 2 vant i divisjonen over. 


Men alt i alt må man man likevel si seg glad for at L/K delvis gjorde jobben med å vinne på en bane som ikke alltid har vært en lykkebane for oss. Stakkevollan har hatt bedre lag enn det de har mønstret i årets serie, men er likevel kapable til å lage trøbbel for tabellnaboen. Og det var nettopp det SIF og Håvard Espejord gjorde etter ett kvarter da han klinket ballen i mål fra 17 meter. En smell i trynet for L/K som en stakket stund var på direkte nedrykksplass. Men der var de rødblå ikke så lenge. Fire minutter senere er Mathias Sørum på løp. Han finner Kristoffer Hansen Holst, som gjør en lekker vending før han smeller ballen ned i hjørnet. 

Enda mer roet ble L/K-nervene rett før pause. Da blir Markus Karlsen Skogheim sparket ned i feltet etter et langt innkast fra Vebjørn Isaksen. Mathias Sørum, som hadde hatt et par feite sjanser tidligere i omgangen, tar ansvar og setter 2-1 bak SIF-keeperen. 


L/K kunne lett ha ledet mer til pause, og i andre omgang fortsetter L/K sjanseproduksjonen - samtidig som SIF ikke klarer å skape særlig mye i andre enden. Men målene uteblir helt til overtiden. Da gjør Markus Karlsen Skogheim noe som kan være en lærebok i høyt, aggressivt press. Han presser SIF-keeperen såpass hardt og lenge at han til slutt snapper ballen og scorer. Det trygger seieren og gjør at hjemmelaget må ta den tunge veien ned en divisjon, sammen med Finnsnes 2. L/K må sette sin lit til at Krokelvdalen klarer å vinne i kvaliken og rykker opp fra TiTo-serien.


L/K på sin side får fornyet kontrakt i 4. divisjonen hvis divisjonsvinner Krokelvdalen gjør jobben i kvaliken og klarer å rykke opp. Det bør det være gode sjanser for, men som L/K selv vet så kan alt skje i kvalikkampene. 


L/Ks mål: Kristoffer Hansen Holst, Mathias Sørum, Markus Karlsen Skogheim


L/Ks lag: Martin Brun, Vebjørn Isaksen, Joachim Olaussen, Jan-Robin Bjørn, Jørgen Skog, Einar Skogheim, Sverre Moeløy, Sigve Ringbakken, Kristoffer Hansen Holst, Markus Karlsen Skogheim, Mathias Sørum.


Innbyttere: Fredrik Johansen, Kristoffer Mathiassen, Gabriel Wikbo-Larsen


Gule kort L/K: Markus Karlsen Skogheim, Kristoffer Mathiassen, Vebjørn Isaksen


6. divisjonslaget til L/K er av naturlige årsaker ikke nedrykkstruet. Men de bidro til en fin L/K-helg med å vinne sin siste seriekamp 2-1 borte mot Fløya 2. En sterk seier, der spesielt keeper Hassan Tazabajev sto fram med noen sinnssyke redninger. 
Målscorere: Oskar Leiros og Fredrik Johansen. 0 Kommentar

Lyngenturneringa avlyses

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Okt 2021

På grunn av alvorlig sykdom i L/K-familien, velger vi å avlyse den planlagte fotballturneringa 16. - 17. oktober og 23. - 24. oktober

Vi håper på forståelse for dette.

Vi beklager ulempen det medfører for påmeldte lag. Påmeldingsavgiften blir refundert om kort tid.

Vi kommer tilbake våren 2022 med ny turnering. Håper vi sees da.0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline