L/K søker daglig leder - nå kan du søke på stillingen!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Mar 2021


Lyngen/Karnes idrettslag søker etter ny daglig leder som kan bidra til å utvikle idrettslaget inn i framtiden.

Som daglig leder får du et overordnet ansvar for å forvalte og utvikle idrettslagets verdier og ressurser på en effektiv og god måte. Din viktigste oppgave blir å følge opp planer og daglig drift slik at vi leverer et godt og variert tilbud til våre medlemmer.

Vår nye leder skal være en tydelig, samlende og inspirerende ressurs i videreutviklingen av Lyngen/Karnes Idrettslag. Som leder hos oss vil du få en allsidig, hektisk og spennende hverdag. Det er derfor viktig at du god til å prioritere, og har evnen til å engasjere og motivere frivillige til innsats. 

Ansvar og stillingsinnhold:
● Ansvar for daglig drift og kontinuerlig utvikling av idrettslaget
● Medlemsservice
● Koordinering og administrasjon av all aktivitet i idrettslaget, eksempelvis:
        ○ Påmeldinger til serier og arrangementer
        ○ Medlemskontingent
        ○ Dugnader
        ○ Arrangementer
        ○ Spillerregistrering 

● Bidra til et positivt engasjement blant idrettslagets medlemmer, frivillige og utvikle et godt tilbud i tråd med etterspørselen i lokalsamfunnet
● Ansvar for salg og oppfølging av sponsor- og samarbeidsavtaler
● Omdømmearbeid og profilering / markedsføring
● Rapportere til styret og være en aktiv bidragsyter i styrets arbeid med verdier, strategi og handlingsplaner

Utdanning og erfaring: 

● Relevant høyere utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning (eksempelvis innen økonomi / administrasjon, salg / markedsføring, idrett m.v.)
● Det er en fordel om du har erfaring og interesse for fagfelt som økonomi, administrasjon, salg og markedsføring.
● Det er en fordel om du har kjennskap til idrettens organisering, samt relevante regelverk og lover
● Du følger utviklingen og har lett for å lære deg digitale arbeidsverktøy og systemer
● Samfunnsengasjert og genuint engasjement for idretten
● Fordel med erfaring fra organisasjonsarbeid og frivillighet
● Gode språkferdigheter i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
● Stillingen krever politiattest
● Førerkort klasse B 

Personlige egenskaper: 

● Er kunde- og medlemsorientert
● God til å motivere frivillige til innsats, fornyelse og forbedring
● Er god til å samarbeide og kommunisere i alle retninger i en frivillig organisasjon
● Er opptatt av kvalitet og resultater
● Har en involverende og inkluderende stil
● Er initiativrik og selvstendig
● Er en god relasjonsbygger

Vi tilbyr en spennende og allsidig stilling med høy grad av fleksibilitet. Stillingen som daglig leder er foreløpig et års engasjement, med mulighet for forlengelse. Stillingen vil være inntil 60%. Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i perioder. Lønn etter avtale. 

Spørsmål om stillingen: Informasjon om stillingen fås ved henvendelse til styrets leder Tone Iversen, telefon 99 02 35 34 eller på epost: lyngenkarnesfotball@gmail.com

Søknad med referanser, cv og vedlegges sendes på epost til lyngenkarnesfotball@gmail.com. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. 

Søknadsfrist: 11.april 2021.


0 Kommentar

Tone tar over L/K-skuta

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Mar 2021

På årsmøte på Geitnes fredag var det duket for et aldri så lite «maktskifte» i L/K-ledelsen. Da ble nemlig Tone Iversen (47) valgt som ny leder i Lyngen/Karnes. Tone har vært involvert i klubben lenge - både i L/K-Ski og i L/K-fotball, men nå tar hun ansvaret som øverste leder. Vi gratulerer Tone med vervet, og L/K med ny leder!

Med seg som nestleder i hovedstyret får hun Astrid Jørgensen. Resten av styret består av Peter Langgård og Rune Larsen.

Også nytt fotballstyre er valgt. Leder er Linda Skog, med Cato Larsen, Hans Roar Karlsen Øvergård og Stig-Roar Hansen Rognli som styremedlemmer.

Fotball junior ledes av Siri Rodahl Johansen, med Jørn-Willy Hansen, Roger Jensen og Jahn Petter Hellebust som medlemmer.

Rolf Magne Hansen fortsetter som leder i L/K Friidrett.

Anleggsutvalget får Ole Olsen som leder, med Kåre Karlsen og Johnny Hansen som medlemmer.

Kåre Karlsen og Trond Egil Larsen er revisorer/kontrollutvalg.

Den avtroppende L/K-lederen, Johnny Hansen, ble for øvrig behørig takket av etter sine år i lederstolen, og det samme ble en annen klubbveteran - Tor Inge Holm. Innsatsen disse to har lagt ned gjennom alle år kan man ikke få fullrost, og vi benytter anledningen også her til å takke for innsatsen. Og vi regner da også med at de ikke har gjort sitt helt ennå!

0 Kommentar

Vi prøver på nytt med årsmøte!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Feb 2021


0 Kommentar

Sander har signert for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Feb 2021

Lenangsværingen Sander Sigvaldsen (23) blir ny L/K-spiller.

Den offensive LSK-spilleren har bestemt seg for å spille for L/K i 2021. Dermed går 23-åringen i fotsporene til solide L/K-navn som Thomas Leonhardsen, John Arne Vangen, Tom-Jørgen Gangsø, Espen Haugen og Fredrik P. Johansen når han ikler seg L/K-drakten. 

Sander har til tross for sin unge alder lagt bak seg en god del sesonger for moderklubben allerede, i tillegg til at han har vært innom Stakkevollan 2 og Ishavsbyen. Nå er imidlertid tiden inne for å prøve seg i L/K, noe Sander selv begrunner på denne måten:

- Jeg tar overgang til L/K fordi jeg synes det e spennende ting på gang der. Tror det er en spillergruppe med stort potensial, med en god blanding av rutine og yngre spillere. L/K har, som flaggskipet i Lyngen, alltid vært en aktuell klubb for meg, og nå er det perfekt timing for meg å spille der.

Sander har vært L/K-aktuell før, og spilte sågar en kamp på prøve i Vinterserien i 2017. Da ble det ingenting av en overgang, men fire år senere er alt duket.
I en stall som hovedsakelig består av unge lyngsværinger, så er det flott å kunne forsterke stallen med en lyngsværing til. Sigvaldsen har tatt ansvar på trenerfronten i moderklubben i flere sesonger, men skal konsentrere seg om å spilleroppgavene i L/K. Han er en bunnsolid forsterkning for oss, med sine soleklare offensive kvaliteter.

- Som spiller kan jeg spille i flere posisjoner offensivt. Mine største styrker er tempo og dribleferdigheter. Til tross for relativt ung alder, så er jeg vant til å ta ansvar. Det ligger i min natur å "ta tak". Jeg er også ambisiøs, og kommer ikke til L/K bare for å være der. Jeg skal gi et solid bidrag på banen, lover han.

Velkommen til L/K, Sander Sigvaldsen!


0 Kommentar

To gjør comeback og én fortsetter: Se hvem som skal trene L/K i 2021

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Jan 2021

Håkon Norberg, Joakim Olaussen og Bernt Olav Johansen er trioen som skal lede L/Ks A-lag i 2021.

Det er fortsatt endel usikkerhet knyttet til 2021-sesongen og når den kan komme ordentlig i gang, men det er ingen usikkerhet om hvem som skal lede L/Ks A-lag denne sesongen. Det er nemlig klart at Håkon Norberg (28) tar en ny sesong som spillende hovedtrener for L/K etter at hans første sesong i klubben dessverre ble delvis ødelagt av koronatiltakene og avlyst seriesesong. Håkon rakk å vise sitt potensial som trener før Norge ble stengt ned, og var sterkt ønsket med videre. Derfor er vi utrolig takknemlig for at han valgte å satse videre i rødt.

I 2021 får han med seg reisaværingen Joachim Olaussen (31) som hjelpetrener i Tromsø. Joachim spilte tre og en halv sesong for L/K i perioden 2015-2018, og var blant annet med å vinne seriemesterskapet i 4. divisjon i 2016. I fjor var han Nordreisa-spiller, men på nyåret tok han overgang til oss og tar samtidig ansvar som spillende hjelpetrener Det betyr at L/K har fått en trenerløsning på plass, samtidig som at vi har styrket laget med en bunnsolid forsvarsspiller.. L/K ønsker stopperen med 88 kamper og 16 mål for L/K velkommen tilbake i klubben! Samtidig takker vi Nordreisa for å ha utvist smidighet i forhandlingene, slik at vi fikk Joachim klar ganske kjapt.

Bernt Olav Johansen (45) trenger ikke noen nærmere prestasjon for L/K-ere. Han har hatt diverse lederverv og trenerjobber i klubben siden 90-tallet, og i 2021 gjør han comeback som hjelpetrener i L/K - med ansvaret for Lyngen-gruppa. Spillergruppa i Lyngen består mest av lovende unggutter, og Johansen får ansvaret for den daglige oppfølgingen av dem. Det gjør han i spann med Oskar Leiros (25) - som etter flere sesonger som hjelpetrener og hovedtrener i hovedsak skal være spiller i 2021.  
Bernt Olav Johansen blir også å ha en rolle som kampleder hvis og når vi kommer i gang med den slags. Det blir en viktig birolle all den tid de tre andre er tenkt å ha en rolle ute på banen. 

L/K er glad for å ha kommet i mål med trenerløsningen for 2021. Spillerstallen begynner også ta form, og det kommer nok flere gladmeldinger her på L/K-nett utover vinteren. Så får vi bare håpe at normalen etter hvert kan vende tilbake til samfunnet og at vi kan begynne å spille fotball igjen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline