Markus og Erik er L/K-spillere!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Mar 2024

Ser du hvem som er L/Ks nye stoppersignering og hvem som er en ny, kjapp venstreving?

TUIL-guttene Erik Sandaker Pettersen (18) og Markus Strand Isaksen (18) signerte forleden overgangspapirene som gjør dem til L/K-spillere i 2024.

Begge to spilte i vinterserieseieren mot Nordreisa forrige lørdag og Markus Isaksen spilte også B-kamp dagen etter. Og nå har begge skrevet under for oss! 

Begge to har vært i TUIL hele fotball-livet, men er nå klar for å prøve TiTo-spill med L/K etter å ha trent med oss de siste ukene. Erik er en høyreist, spillende midtstopper med god fart, som overbeviste stort i løpet av de 90 minuttene han spilte mot Nordreisa. Markus er en hardtarbeidende, kjapp dribleving som trives best på venstresiden. Han fikk et godt innhopp mot Nordreisa og spilte også en bra kamp for L/K 2 dagen etter. Begge to vil være solide forsterkninger for oss i L/K og nå er det bare for begge og stå på. Seriestart er bare en måned unna! 



Vebjørn, Arion og Team Sápmi til finale

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Mar 2024

L/K-guttene Vebjørn Tokle (15) og Arion Rodahl-Johansen Ballovarre kan ende opp med gullmedaljer i Alaska.

L/K-spillerne har denne uka spilt futsal i Arctic Winter Games i Alaska. Futsal-kampene har foregått i Palmer like ved Anchorage og det har gått riktig bra for 15-16-åringene fra Nordkalotten. De har nemlig tatt seg helt til finalen i turneringen etter tildels solide seire i innledende runder og i semifinalen i går. 

Team Sápmi toppet tabellen etter de innledende rundene og i semifinalen ble det seier 14-6 over Team Alaska - blant annet etter tre mål av Arion RJ Ballovarre. Finalen går fredag kveld klokken 18.00 - lokal tid. Ettersom Alaska ligger ni timer bak oss, så går finalen klokken 03.00 natt til lørdag norsk tid.

Der møter Arion, Vebjørn og de andre Sápmi-guttene Team Yukon, som Team Sápmi spilte 2-2 mot i innledende runder. Det er totalt seks lag med i turneringen.

Vi ønsker Arion og Vebjørn lykke til i finalen i natt!



L/K og Feel24 viser muskler

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Mar 2024

Er du medlem av L/K blir det billigere å trene her!

Vi i Lyngen/Karnes er veldig glade for at vi har fått en proff treningskjede til Lyngen og Lyngseidet. I den anledning har L/K inngått en avtale med Feel24 Lyngen som innebærer rabatt på trening for alle L/K-medlemmer! 

Avtalen er enkel: Er du betalende medlem i L/K så får du 50 kr i medlemsrabatt per måned på Feel24. 

På årsmøtet i forrige uke ble det vedtatt at medlemskontingenten holdes uendret på 100 kroner og det betyr at du har «tjent inn» kontingenten etter to måneders trening :-). 

Medlemskontingenten sendes ut i uke 11, og de som ønsker rabatt må gi beskjed til klubben på epost/melding om det. Så sender vi lister til Feel, som legger inn rabatten. 

God trening!



Reisaværingene utmanøvrert på Bardufoss

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mar 2024

L/K parkerte sin Nord-Tromskollega og viste at det er bra bredde og dybde i stallen. 

Etter drøyt 90 minutter i Bardufoss storhall sto det nemlig 4-2 til L/K over Nordreisa. En litt ujevn 1. omgang av L/K ble etterfulgt av en langt bedre andre omgang. Og selv om NIL hang godt med hele veien, så var L/K hakket bedre i dag. 

L/K spilte første omgang med en litt spesiell formasjon, med nystopperen Erik Sandaker Pettersen i par med Krister Skogli bak, Krister Klaussen og Joakim Berg Bjørklund som inverterte backer og Kristian Bjørn Hansen som anker på midtbanen. Offensivt spilte Gabriel Wikbo-Larsen og Mika Johnsen på hver sin flanke og sentralt skulle William Sørensen og Einar Skogheim ta styringen - med en revitalisert Steffen Dreyer som spydspiss helt på topp. Om det skyldtes en uvant formasjon eller bare en prestasjon litt under pari er ikke så lett å si, men L/K kunne si seg godt fornøyd med å lede 3-2 til pause etter mål av Krister Skogli, William Sørensen og Mika Johnsen. Andre omgang ble mer målfattig, men det ene målet som kom var virkelig lekkert. Gabriel Wikbo-Larsen fikk æren av å sette ballen i mål etter et nydelig pass-and-move-øyeblikk der Mika Johnsen og Einar Skogheim var involvert i de siste trekkene før mål. Skogheim hadde en strålende assist til Johnsens mål i første omgang og her var han også nest sist på Wikbo-Larsens nettkjenning. 

NIL kunne fort redusert på et par av sjansene de vasket fram i andre omgang, men avslutningene gikk litt i hytt og vær. Uansett: L/K kan si seg fornøyd med kampen mot et NIL-lag som etter vår mening bør holde bra TiTo-nivå når serien sparkes i gang. 

De unge TUIL-prøvespillerne Erik S. Pettersen og Markus Isaksen spilte begge godt i sine uoffisielle L/K-debuter. Høyreiste Erik spilte hele kampen som midtstopper i spann med Krister Skogli og klarte seg meget bra - med både fart, duellstyrke og et godt blikk for pasninger. Markus fikk en halv omgang på venstrekanten og viste fram både hurtighet og god ballbehandling i den tiden han fikk på banen lørdag. Søndag spiller han også L/K 2-kamp i Skarphallen og da blir det atskillig flere minutter og sjanser til å vise seg fram. 

Erik S. Pettersen og Krister Skogli får litt taktisk input av trener Markus Karlsen Skogheim.

Steffen Dreyer, på sin side, har allerede signert for L/K og gjennomførte en god kamp mot NIL, selv om man måtte gå målløs av banen i ettermiddag. Han tok virkelig for seg i duellene, spesielt i lufta, og viste at han fortsatt kan levere på dette nivået - 22 år (!) etter hans seniordebut for L/K. Betryggende å se at både Dreyer og resten av laget står distansen ut. Det er mange som er i rute med løpskapasiteten og staminaen som trengs for å hevde seg i en tøff TiTo-serie. 

L/K 2 spiller i Skarphallen mot TSI kl. 20.00 imorra, så der kan lyngsværinger i Tromsø få seg en fin kveldskamp!

* L/K manglet litt flere spillere enn vanlig i dag, men det vil alltid være noen som mangler i en kamptropp. De som fikk sjansen i dag, tok i alle fall vare på den. Det er bra!/

Steffen Dreyer tok ansvar både på banen og i pausepraten i dag. 

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Erik S. Pettersen, Krister Klaussen, Joakim Berg Bjørklund, Kristian Bjørn Hansen, William Sørensen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Mika Johnsen, Steffen Dreyer

Innbyttere: Markus Isaksen, Vebjørn  Løvland, Andreas With Karlsen

L/Ks mål: Krister Skogli, William Sørensen, Mika Johnsen, Gabriel Wikbo-Larsen

Gule kort L/K: Steffen Dreyer, Krister Klaussen 

Dommer: John Magnus Nergård, god




Styret styrer videre

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mar 2024

L/K-leder Tone Iversen (til høyre) sammen med (f.v) Ole Olsen, Hans Roar Johansen, Agnes Johansen og Astrid Jørgensen Olsen.

L/Ks hovedstyre satser på kontinuitet i 2024.

På årsmøtet på Geitnes torsdag fikk hele styret fornyet tillit av årsmøtet. Leder Tone Iversen går på et nytt år og det samme gjør Ole Olsen, Agnes Johansen og Astrid Jørgensen Olsen. I tillegg er Hans Roar Johansen ny mann inn i styret. Vi ønsker styret lykke til i 2024!

Fotballstyrene ble også valgt. Der fortsetter Siri Rodahl Johansen som leder for junioravdelingen, med Rikke Ebeltoft, Andreas Stenberg og Catarina Samuelsen som medlemmer. Senioravdelingen styres i år som i fjor av Linda Skog, med Hans Roar Karlsen Øvergård, Roger Jensen og Arne Hugo Jensen som øvrige medlemmer. 

Anleggsavdelingen fikk ny leder valgt i Rudi Dreyer. Han får med seg Jens Georg Løvland, Tor Arne Larsen, Kåre Karlsen og Frank Ole Nilsen på anleggsfronten. 

Kåre Karlsen og Eirin Larsen er i kontrollutvalget mens Lauren Heitmann og Frode Hansen er L/Ks valgkomité i 2024. 

Ellers la styret frem et regnskap i balanse og med et lite overskudd på drøyt 16.000 kroner. Økonomien er ellers preget av null leverandørgjeld og litt penger på bok noe årsmøtet bet seg merke i som positivt. 

Ellers et fint årsmøte, der hovedstyret i sin beretning trakk fram blant annet de mange aktivitetene og arrangementene i 2023 - mange av dem inntektsbringende. Også sportslig er det bra aktivitet nedover i årsklassene når det gjelder fotball, og også i den spisse enden gikk det bra i 2023 - i og med at A-laget klarte sitt mål om å rykke opp til TiTo-serien igjen.   

Da kan vi konse på 2024 fremover!