Fagerli klar for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Jul 2024

Flott forsterkning for L/K foran høstsesongen.

I dag ble Nordreisas Erlend Fagerli (20) formelt klar for L/K-spill etter en kort og effektiv transferprosess mellom Nordreisa og L/K. Dermed har L/K sikret seg en fiks ferdig TiTo-spiller av den bunnsolide sorten. 

Erlend er opprinnelig fra Kåfjord men har spilt mange år for Nordreisa, inkludert en del sv din aldersbestemte karriere. Nå tar han steget over fjorden og blir L/K-gutt og det er strålende nytt for oss. Erlend er en arbeidssom og teknisk midtbanespiller som, til tross for sin unge alder, har spilt mye for NIL etter at han kom opp på A-laget der. Nå skal han inn og fylle skoene etter midtbanemotor Krister Klaussen, som har flyttet sørover. 

Erlend bor i Tromsø og inngår dermed i L/Ks treningsgruppe der. L/K er veldig glade for å få Erlend i klubben og skylder også å takke NIL for en prosess rundt overgangen - som alltid mellom de to klubbene. Velkommen til L/K, Erlend!



Årets første seier ute i Europa

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Jul 2024


L/K forsvarte de norske fargene godt i treningskampen i Piteå onsdag kveld.

I et solid regnvær på Idrottsplassen i Munksund, hjemmebanen til Munksund-Skuthamn SK, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne. MSSKs andrelag stilte sporty opp midt i fotballferien og ga L/K kamp, men kaptein Ringbakken og gjengen var bestemt og påskrudd fra start. 

Besluttsomheten og effektiviteten foran mål var dog ikke allverden, men 18- åringene Markus Isaksen og Gabriel Wikbo-Larsen puttet i alle fall to hver før pause. Etter hvilen var det sjansebonanza 2.0, inkludert en svidd straffe fra Øyvind Garfjells fot og ellers mye bra angrepsspill, men det endte med bare tre mål - signert Oskar Leiros, Mika Johnsen og debutant Simon Sætre. Sistnevnte var for øvrig én av fem som debuterte i A-lagskamp mot MSSK. De tre 2009-erne Marius Holst Hansen, Tobias Karlsen og Heine Grønvoll-Sommerseth fikk alle sine første minutter på A-laget. Og det samme fikk den unge tromsdalingen Theodor Isaksen (18). 

En flott liten uke i Piteå går nå mot slutten. Siste treningsøkt fredag morgen, før høstsesongoppkjøringen fortsetter hjemme.  

L/Ks lag: Håkon Jensen, Øyvind Garfjell, Jørgen Skog, Oskar Leiros, Mika Johnsen, Arion RJ Ballovarre, Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, Sigve Ringbakken, Gabriel Wikbo-Larsen, Markus Isaksen

Innbyttere: Andreas With Karlsen, Heine Grønvoll-Sommerseth, Marius Holst Hansen, Tobias Karlsen, Simon Sætre, Theodor Iversen.



Tap på Finnsnes - og nå er det ferie

Postet av Lyngen/Karnes IL den 30. Jun 2024

Helt feriefotball var det ikke, men L/K gikk på en solid smell mot Finnsnes lørdag. 

Bortekamp mot FIL er blant de tøffere oppgjørene i TiTo i år. Og med 3-0 til pause og 6-0 til slutt så fikk de som hadde dystre spådommer på vegne av L/K før kampen i alle fall delvis rett. Et L/K, blant annet uten både toppscorer Sigve Ringbakken og assist-lederne Steffen Dreyer og Einar Skogheim, hadde riktignok gode sjanser til å pynte på resultatet. Både Mika Johnsen, Viljar Berg-Johansen og Gabriel Wikbo-Larsen hadde store muligheter,  men seksmålsseieren var likevel grei nok.

Det betyr at L/K står med fire poeng til ferien. Det er under pari, men det er lov å håpe på bedre tider. Nå er det fotballferie og i midten av juli venter treningsleiren i Piteå. 

L/Ks lag: Håkon Jensen, Jørgen Skog, Krister Skogli, Øyvind Garfjell, Markus Isaksen, Mika Johnsen, Kristian Bjørn Hansen, Oskar Leiros, Viljar Berg-Johansen, Gabriel Wikbo-Larsen, Marco Mathisen

Innbyttere: Vebjørn Løvland og Tordar Eidet Karlsen

Gule kort L/K: Krister Skogli, Oskar Leiros, Mika Johnsen

Dommer: Jon Geir Iversen - bra kamp



Ringbakken med Årets mål i gresspremieren

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2024

Det ble L/K-tap i gresspremieren på Polleidet. Men Sigve Ringbakken har i alle fall ett godt minne fra kampen.

L/K hadde ingen god dag på gresset på Polleidet lørdag. Dermed ble det tap 2-3 for Kvaløya SK i oppgjøret mellom to av bunnlagene i TITO-serien. L/K skapte skuffende lite i kampen, men kunne klart et poeng likevel etter en sterk sluttspurt. Ikke minst da Sigve Ringbakken reduserte til 2-3 på overtid. Det målet kan man heldigvis se på repeat mange ganger på Nordlys.no, men for alle som så det live så vil det nok sitte i alle fall et par sesonger. Corneren blir slått fra Einar Skogheim og klarert ut på 17-18 meter. Der ligger Ringbakken og lurer og han nøler ikke. Han smeller til på hel volley med høyrefoten og ballen fyker opp i vinkelen. Et helt fantastisk mål som ikke mange i TITO-serien gjør etter furuflatingen. 

Målet kom dessverre for sent til å få gjort noe med poengfordelingen. KSK tok alle og det gjør at L/K nå ligger tredje sist på tabellen - med kun bortekampen mot Finnsnes igjen i vårsesongen. 

Vi bokfører også et flott mål av innbytter Arion RJ Ballovarre, som satte ballen i nettet etter selv å ha vunnet ballen utfor 16-meteren. L/Ks 15-årige midtbanespiller satte ballen elegant i langhjørnet og skapte spenning i kampen et kvarter før slutt. Da sto det 1-2 og L/K satset mye offensivt for å få utligningen, inkludert å sende kaptein Krister Skogli opp i angrepet mot slutten. I stedet kontret KSK inn 1-3 og dermed hjalp det heller altså ikke med drømmemålet til Ringbakken.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Jørgen Skog, Krister Klaussen, Mika Johnsen, Sigve Ringbakken, Marco Mathisen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Viljar Berg-Johansen, Markus Isaksen

Innbyttere: Kristoffer Hansen Holst, Oskar Leiros, Andreas With Karlsen, Marcus Hausner Christensen, Arion RJ Ballovarre

Gule kort L/K: Jørgen Skog, Einar Skogheim

Dommer: Tor Andre Einebakken Nilsen - god kamp


I 6. divisjonskampen mot Skjervøy 2 rett etter A-kampen gikk det atskillig bedre for L/K - til tross for at prestasjonene også her svingte litt. L/K ledet en periode 4-1, men slapp SIK inn i kampen og det sto 4-3 til pause. Det var lenge spennende i andre omgang også, men L/K 2 rodde det i land etter sene scoringer av Helmer Karlsen og Mika Johnsen. Målene i første omgang besørget Andreas With Karlsen, Berger Eidet Karlsen, Vebjørn Løvland og Arion RJ Ballovarre for. Dermed tre seire på rad for L/K2-guttene og i alt 12 poeng når vårsesongen nå er over. 

L/Ks lag: Johan Valø, Berger Eidet Karlsen, Tordar Eidet Karlsen, Oskar Leiros, Kristofer Waltenberg, Andreas With Karlsen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland, Simon Sætre, Kristoffer Hansen Holst, Helmer Karlsen.

Innbyttere: Mika Johnsen og Morten Krag Lind

Gule kort: Vebjørn Løvland og Mika Johnsen




Trygg seier på Hatteng for L/K 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Jun 2024

L/K 2 har spilt bedre kamper, men idag holdt det til seier uansett. 

Simon Sætre, Jørgen Skog og Helmer Karlsen sto for målene i dagens 3-0-seier over poengløse Storfjord i finværet på Hatteng. Skog og Sætre scoret før pause og resultatet holdt seg til overtid i andre omgang. Da angriper L/K med fart og vilje og Helmer Karlsen får æren av å avslutte angrepet. 

Tre mål var absolutt ikke god uttelling for L/K mot naboene i Storfjord. At andre omgang holdt på å bli målløs er nesten utrolig, men SIL jobbet og slet for å holde sifrene anstendige. 

L/K 2 har nå to seire på rad. Neste kamp er hjemme mot Skjervøy 2 lørdag kl. 17.00.

L/K fra start: Johan Valø, Marcus Hausner Christensen, Tordar Eidet Karlsen, Jørgen Skog, Vebjørn Løvland, Kristofer Waltenberg, Arion RJ Ballovarre, Andreas With Karlsen, Helmer Karlsen, Morten Krag Lind, Simon Sætre

Innbyttere: Mika Johnsen, Jørgen Jenssen, Sander Kristiansen

Gule kort L/K: Tordar Eidet Karlsen