TiTo-serien: Og så var vi elleve

Postet av Lyngen/Karnes IL den 14. Mai 2024

Mandag kom den endelige beskjeden om at Storelva har trukket laget sitt fra 4. divisjon.

Nyheten om at TiTo-laget fra Kvaløya slet med å fortsette i divisjonen kom før helga, da kampen mellom L/K og Storelva ble utsatt på ubestemt tid fordi Storelva var i prosess med å trekke seg. Mandag kom den endelige beskjeden fra Troms fotballkrets at kvaløyværingene trekker laget og dermed er det bare elleve lag igjen i TiTo-serien. 

Det er trist at Storelva har måttet gå til det skrittet å trekke laget - attpåtil midt i sesong. Det skjer ikke ofte på kretsens høyeste nivå og vi føler med Storelva, som jo har vært et særdeles bra TiTo-lag de siste sesongene.I media har klubben signalisert at de vil prøve å komme tilbake i Troms-fotballen og det håper vi at "Elva" klarer.

Nå går 4. divisjonen videre med 11 lag. Storelva blir satt til null poeng og blir liggende sist på tabellen. De lagene som har spilt, og vunnet mot Storelva, mister poengene og det slår faktisk heldig ut for L/K på tabellen - i den grad man skal se på den såpass tidlig i sesongen. L/K rykker faktisk opp til 8. plass på tabellen ettersom både Krokelvdalens og Kvaløyas eneste poeng har kommet i form av seire over Storelva.

Samtidig vil Storelva automatisk ta sisteplassen i TiTo-serien og dermed den første nedrykksplassen, hvilket betyr at nedrykkstriden blir bittelitt mindre skummel i år. Skulle alle 3. divisjonslagene fra Troms (Skjervøy, Fløya og Ulfstind) klare seg, samtidig som TiTo-vinneren vinner kvaliken, så er det bare Storelva som rykker ned fra 4. divisjon Troms i år. 

Tabellen i TiTo per 14.05:





L/K søker aktivitetsledere til Aktivitetsuker 2024!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Mai 2024




 

Lyngen/Karnes søker etter ungdom som kan være aktivitetsledere i uke 26 og 33. 

 

 

 

Lyngen/Karnes IL arrangerer Aktivitetsuke for barn født fra og med 2012 til 2017 i uke 26, og uke 33. Vi søker etter ungdommer som kan være med å lede aktiviteter. Det er fint om du har kunnskap om eller kjennskap til aktiviteter som skal gjennomføres på aktivitetsukene.  

Aktivitetsukene inneholder: 

  • Ballspill og lekaktiviteter
  • Orientering / natursti
  • Matlaging ute
  • Tur i fjæra, skog og mark
  • Fiske i vann / sjø
  • Sykkel
  • Dart
  • Eksperimenter naturfag
  • Formingsaktiviteter
  • Brettspill
  • Musikk og Karaoke
  • Ansiktsmaling

 

Vi søker etter engasjerte ungdommer mellom 15 og 20 år, som kan være med å lede aktiviteter for barn. Merk søknaden om du søker på én uke eller to uker. 

 

Arbeidstid: 6 timer per dag. 
Lønn etter avtale. 


 

Spørsmål om jobben:
 
Informasjon om jobben fås ved henvendelse til på telefon til styrets leder Tone Iversen, telefon 99 02 35 34.

Søknad sendes på epost til: post@lyngenkarnes.no

Aktuelle søkere kan bli innkalt til intervju.
Opplæring vil bli gitt. 

 Søknadsfrist: 1.juni 2024 




L/K kriget seg til ett poeng

Postet av Lyngen/Karnes IL den 4. Mai 2024

L/K jobbet og slet i 95 minutter. Det ga poeng mot et godt Hamna-lag.

For da dommer Habberstad blåste av kampen på Fløya Arena, stod det 0-0 på resultattavla. Det er et uvanlig resultat for L/K og skal vi være ærlig så burde denne kampen endt med mål til hjemmelaget. Hamna hadde flere feite tilbud både i første og andre omgang, men i samtlige tilfeller var kaptein Krister Skogli eller noen andre av hans undersåtter på plass og pirket ballen bort eller sperret ballbanen på annet vis. Keeper Johan Valø spilte også en strålende kamp i L/K-buret og skal ha sin del av æren for at det ble null baklengs i dag.

Kampen ble preget av mye dueller og en haug med frispark - og et antall gule kort som man sjelden ser. L/K gjorde det de kunne for å hale i land poenget fra et Hamna-lag som i utgangspunktet var store favoritter og som også gjorde alt DE kunne for å unngå å rote bort poeng på hjemmebane. L/K ligger kompakt og fint i første omgang, men klarer ikke å hindre at Hamna kommer store sjanser. Samtidig skaper vi ikke allverden selv og det bildet fortsetter i andre omgang. L/K har sporadiske muligheter og den aller største står Steffen Dreyer for etter 71 minutter. William Sørensen, som spilte en veldig god kamp på midtbanen for L/K vinner ballen høyt i banen og ballen havner hos Dreyer. Han tar et par steg før han smeller ballen i retning nærmeste kryss. Hamna-keeperen må ta fram det ypperste av keeperspill for å hindre Dreyer hans første scoring for året. 

Men i dag får vi være tilfredse med at vi ror i land et bortepoeng mot et av seriens beste lag. Hamna er spekket med gode spillere, men heldigvis har L/K også noen solide navn i våre rekker!

Alle som følger L/K vet at det ikke er ofte laget spiller 0-0. Det har faktisk ikke skjedd i seriespill siden 27. august 2018! Den gang møtte L/K TUIL på TUIL Arena. L/K stilte med nåværende trener Markus Karlsen Skogheim på banen og på motsatt banehalvdel stilte blant andre William Sørensen. 

L/Ks lag: Johan Valø, Krister Skogli, Jørgen Skog, Krister Klaussen, Kristian Bjørn Hansen, William Sørensen, Sigve Ringbakken, Mika Johnsen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Steffen Dreyer

Innbyttere: Markus Isaksen, Viljar Berg-Johansen, Marco Mathisen

Gule kort L/K: Kristian Bjørn Hansen, Einar Skogheim, William Sørensen, Steffen Dreyer, Marco Mathisen og trener Markus Karlsen Skogheim

Dommer: Edvard Habbestad - klarte å manøvrere seg greit igjennom en ganske så tøffdømt kamp.