Ringbakken med Årets mål i gresspremieren

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Jun 2024

Det ble L/K-tap i gresspremieren på Polleidet. Men Sigve Ringbakken har i alle fall ett godt minne fra kampen.

L/K hadde ingen god dag på gresset på Polleidet lørdag. Dermed ble det tap 2-3 for Kvaløya SK i oppgjøret mellom to av bunnlagene i TITO-serien. L/K skapte skuffende lite i kampen, men kunne klart et poeng likevel etter en sterk sluttspurt. Ikke minst da Sigve Ringbakken reduserte til 2-3 på overtid. Det målet kan man heldigvis se på repeat mange ganger på Nordlys.no, men for alle som så det live så vil det nok sitte i alle fall et par sesonger. Corneren blir slått fra Einar Skogheim og klarert ut på 17-18 meter. Der ligger Ringbakken og lurer og han nøler ikke. Han smeller til på hel volley med høyrefoten og ballen fyker opp i vinkelen. Et helt fantastisk mål som ikke mange i TITO-serien gjør etter furuflatingen.

Målet kom dessverre for sent til å få gjort noe med poengfordelingen. KSK tok alle og det gjør at L/K nå ligger tredje sist på tabellen - med kun bortekampen mot Finnsnes igjen i vårsesongen.

Vi bokfører også et flott mål av innbytter Arion RJ Ballovarre, som satte ballen i nettet etter selv å ha vunnet ballen utfor 16-meteren. L/Ks 15-årige midtbanespiller satte ballen elegant i langhjørnet og skapte spenning i kampen et kvarter før slutt. Da sto det 1-2 og L/K satset mye offensivt for å få utligningen, inkludert å sende kaptein Krister Skogli opp i angrepet mot slutten. I stedet kontret KSK inn 1-3 og dermed hjalp det heller altså ikke med drømmemålet til Ringbakken.

L/Ks lag: Håkon Jensen, Krister Skogli, Jørgen Skog, Krister Klaussen, Mika Johnsen, Sigve Ringbakken, Marco Mathisen, Einar Skogheim, Gabriel Wikbo-Larsen, Viljar Berg-Johansen, Markus Isaksen

Innbyttere: Kristoffer Hansen Holst, Oskar Leiros, Andreas With Karlsen, Marcus Hausner Christensen, Arion RJ Ballovarre

Gule kort L/K: Jørgen Skog, Einar Skogheim

Dommer: Tor Andre Einebakken Nilsen - god kamp

I 6. divisjonskampen mot Skjervøy 2 rett etter A-kampen gikk det atskillig bedre for L/K - til tross for at prestasjonene også her svingte litt. L/K ledet en periode 4-1, men slapp SIK inn i kampen og det sto 4-3 til pause. Det var lenge spennende i andre omgang også, men L/K 2 rodde det i land etter sene scoringer av Helmer Karlsen og Mika Johnsen. Målene i første omgang besørget Andreas With Karlsen, Berger Eidet Karlsen, Vebjørn Løvland og Arion RJ Ballovarre for. Dermed tre seire på rad for L/K2-guttene og i alt 12 poeng når vårsesongen nå er over.

L/Ks lag: Johan Valø, Berger Eidet Karlsen, Tordar Eidet Karlsen, Oskar Leiros, Kristofer Waltenberg, Andreas With Karlsen, Arion RJ Ballovarre, Vebjørn Løvland, Simon Sætre, Kristoffer Hansen Holst, Helmer Karlsen.

Innbyttere: Mika Johnsen og Morten Krag Lind

Gule kort: Vebjørn Løvland og Mika Johnsen