Alle trenerne fortsetter og teamet styrkes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jan 2017

Det har tatt tid, men tre-fire dager før første samling i Lyngenhallen er endelig trenerløsningen for 2017 avklart. Og det er gledelig å konstatere at trenerne for 2016 tar en ny sesong i 2017 - samtidig som vi styrker trenerteamet.

Jørgen Vik (26) og Øyvind Garfjell (26) fortsetter som spillende hovedtrenere, mens Cato Larsen (40) fortsetter i assistenttrenerrollen - med ansvar inne i Lyngen. Det ansvaret skal han ha sammen med fjerdemann i trenerkabalen - Vegard Bjørn Olsen (40).

Vegard er tilbake i L/K etter et par år utaskjærs og skal styrke trenerteamet både i Tromsø og Lyngen. Med to spillende trenere i Tromsø er det viktig å ha en mann på sidelinjen som kan lede enkelte treninger - slik at Vik og Garfjell kan ha litt fokus på spiller-rollen sin også.

- Vi har heldigvis en løsning på plass nå. Det har vært mange ting som måtte avklares denne gangen, og det har tatt tid. Men nå har vi kommet i mål med en god løsning, sier Bernt Olav Johansen, leder i sportslig utvalg til L/K-nett.

Ekstra hyggelig at både keeper Jørgen Vik og venstrekant Øyvind Garfjell fortsetter i L/K til tross for at det var flere klubber som var ute etter duoen. Utrolig viktig å beholde to så gode spillere i en sesong der L/K har en klar målsetning om å kjempe i toppen av den nye 4. divisjonen.

Søndag 8. januar er årets første samling i Lyngenhallen og 29. januar er første vinterseriekamp - mot Skarp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.