En ny Stian

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Apr 2006

Stian Kviteberg (25) er tilbake i L/K etter noen sesonger i Furuflaten.

Stian har skrevet under for L/K og kommer dermed tilbake til klubben han har spilt for ved flere tidligere anledninger - forøvrig i likhet med Rune Kristiansen, som også kom tilbake fra Furuflaten foran årets sesong.

Teknikeren var sist i L/K i Dan-Håvard Johnsens første sesong i L/K. Da spilte Stian høyreback. Når han nå kommer tilbake, er han aktuell langs hele høyresiden til L/K med sin teknikk, arbeidskapasitet og spillerforståelse.

Dermed har L/K fått sin tredje Stian i rekkene, etter Stian Amundsgård og (Ken) Stian Olsen. Stallen til Dan-Håvard og Vegard Berg-Johansen bør dermed være mer enn god nok til å kjempe om TiTo-gullet. i helgens kamp mot Senja kunne satt Tor Arne Larsen, Rudi Dreyer, Ole Remi Hausner, Jørgen Vik, Cato Larsen, Stig Roar Hansen Rognli og Mats Håkon Karlsen på benken. I tillegg har man en strekkskadet Ken Stian Olsen i bakhånd, i likhet med navn som Thomas Leonhardsen, Gaute Veseth Olsen, Øyvind Garfjell og altså Stian Kviteberg.

Usikkerheten rundt stortalentet Tom-Jørgen Gangsø er eneste store minuset foran sesongstart. Unggutten sliter fortsatt med synet på venstre etter å ha fått en ball på øyet. Lenangsværingen tegnet meget godt i sesongoppkjøringen, men det er å håpe at han er tilbake på fotballbanen om ikke lenge.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.