2-1 til L/K 2

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Mai 2006

Det var fint lite annet enn de tre poengene som varmet på Geitnes i kveld.

For på en kveld der store deler av førsteelleveren tilhører A-stallen var prestasjonene nesten uten unntak under pari - og det mot et Storsteinnes som neppe har vært dårligere de siste 15 årene. Det ble 2-1 til slutt. Steffen Dreyer ble matchvinner da han satte ballen i mål fra kort hold etter at Mats Håkon Karlsen hadde vunnet en duell inne i feltet.

Da hadde det stått 1-1 i store deler av andre omgang. STIL scoret på noe som i utgangspunktet ikke var en halvsjanse en gang. En dupper fra førti meter som kom fullstendig overraskende på alle - dessverre inkludert Lars Wikbo i L/K-buret. Da var det spilt 53 minutter av kampen. Det gikk imidlertid bare ni minutter før det sto 1-1 da Tor Arne Larsen var på bakerste stolpe og pirket inn ballen.

På slutten var en STIL-innbytter først igjennom alene med L/Ks keeper-innbytter Vegard Samuelsen, men ble løpt opp (og muligens også ned) av Mats Håkon Karlsen. Deretter gikk L/K i angrep og scoret, før STIL fikk sin eneste sjanse i kampen, på sin venstreside. Men STIL-vingen satte ballen utenfor stolpen, og dermed var en fortjent seier i havn.

L/K hadde plenty av banespill, men kom egentlig ikke til så mange store sjanser. Nok til vinne komfortabelt, men verken spissene eller de andre lagdelene spilte opp mot sitt beste i dag. L/Ks klart beste spiller i dag var Thomas Leonhardsen. Han spilte feilfritt som midtstopper, og var også meget god da han gikk litt høyere på banen.

L/K - Storsteinnes 2-1 (0-0) 0-1 (53), 1-1 Tor Arne Larsen (62), 2-1 Steffen Dreyer (88)

Dommer: Peder Amundsen

L/Ks lag: Lars Wikbo; Mats Håkon Karlsen, Uno Nesvik, Thomas Leonhardsen, Tor Arne Larsen; Kristoffer Fagerborg, Ole Remi Hausner, Stig Roar Hansen Rognli; Øyvind Garfjell, Steffen Dreyer, Aleksander Heiskel.

Innbyttere: Vegard Samuelsen, Frank Bekkstrand, Trond Egil Larsen