Tap for B-laget

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Jul 2006

L/K 2 fikk en mann utvist og lå under 0-5 til pause for Skognes.

Skognes er et av de bedre lagene i 4. divisjon, men 0-5 på Polleidet til pause er rett og slett uhørt. Skognes traff på alt etter at L/K fikk Rudi Dreyer utvist etter ca. 20 minutter mens L/K var nærmest paralysert. Dårlig innsats over hele linjen fra et av de beste papir-lagene L/K har stilt i år.

I pausen ble radikale ting gjort. L/K la om til tre bak, trener Dan-Håvard Johnsen spilte i midten og fikk roet ned spillet. Og med Frank Bekkstrand og Steffen Dreyer på topp begynte ting å skje. Først scoret Steffen Dreyer på straffe etter at Bekkstrand blir holdt og så scorer Frank på en gjennomløping etter fin ball fra Cato Larsen. Da var det bare gått 10 minutter av omgangen og et reelt håp om poeng dukket opp. To svære sjanser til ble svidd og bakover hadde man full kontroll. Når Skognes i tillegg også får en spiller utvist, så gled det enda bedre for L/K.

Men fem mål ble for drøyt å ta inn og Skognes slapp en virkelig nervøs ettermiddag. L/K klarte ikke å score flere ganger til tross for mye bra spill.

L/K 2 - Skognes 2-5 (0-5)

0-1 23 min, 0-2 29 min, 0-3 37 min, 0-4 40 min, 0-5 45 min, 1-5 53 min Steffen Dreyer, 2-5 56 min Frank Bekkstrand.

L/Ks lag: Vegard Samuelsen; Freddy Skogvang, Mats Håkon Karlsen, Frank Nilsen, Kristoffer Fagerborg; Cato Larsen, Rudi Dreyer, Stig Roar Hansen Rognli, Ole Remi Hausner; Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell

Innbyttere: Dan Håvard Johnsen, Stian Kviteberg, Ole Oskar Ross, Frank Bekkstrand, Uno Nesvik. 

Rødt kort L/K: Rudi Dreyer


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.