Seier for B-laget

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Sep 2006

L/K 2 vant 3-2 på Polleidet i ettermiddag.

L/K lå under 1-0 men utlignet rett før pause ved Stian Kviteberg. Så var samme mann på pletten 20 sekunder ut i andre omgang etter at L/K gikk i angrep rett fra avspark. Øyvind Garfjell driblet alt som var på venstrevingen, la inn til Steffen Dreyer som flikket videre til Kviteberg. Han flikket bare ballen i mål.

3-1 satte Steffen Dreyer inn etter 7 minutter av andre omgang og det hele så ut til å gå mot en trygg seier. Men FIL satte inn 3-2 i det 65. minutt og derfra og inn var det slett ikke helt trygt likevel. Men L/K, med en unormalt fyldig benk, rodde seieren i land.

* To unge debutanter i dag. Lars Johnsen spilte drøye halvannen kamp på midtbanen, mens Eskil Garfjell Hansen spilte 30 minutter på høyreflanken.

L/Ks lag: Per Strømsbukt; Kristoffer Fagerborg, Mats Håkon Karlsen, Thomas Leonhardsen, Stig Roar Hansen Rognli; Cato Larsen, Lars Johnsen, Stian Kviteberg, Øyvind Garfjell; Dan-Håvard Johnsen, Rudi Dreyer.

Innbyttere: Steffen Dreyer, Trond Egil Larsen, Robin Samuelsen, Åmund Rognli, Eskil Garfjell Hansen.

Gule kort L/K: Eskil Garfjell Hansen, Steffen Dreyer

Dommer: Inge Marthinussen