Olsen scorer igjen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Feb 2007

Ken Stian Olsen var tilbake som spiss for L/K i formiddag. Det resulterte i to mål og en målgivende i løpet av en omgang.

Ishavsbyen ble slått 5-2 i vinterseriekampen i dag i en kamp der L/K var god i første og mer variabel i andre. L/K ledet 2-0 til pause og ledet også 3-0 før det ble baklengs.

Tom-Jørgen Gangsø åpnet scoringskontoen i dag. Unggutten kom på et løp fra sin indreløperposisjon, dro et par finter før han lettet ballen over motstandernes keeper. Fint mål.

Like etterpå ble kvikkingen Magnus Minde hektet opp inne i feltet og opp steppet toppscorer Stian Amundsgård og satte inn sitt femte (!) mål for sesongen - fire av dem på straffe.

Første omgang fungerte egentlig mye bra for L/K. Thomas Leonhardsen var tilbake som midtbaneanker og han var helt uovertruffen som ballsentral - spesielt når han slo igjennom L/Ks lynvinger Minde og Garfjell usett og på en-touch. Det L/K slet meste med var uvanlig nok defensiv dødball. Det var farlig hver gang "Byen" fikk frispark eller corner. L/K manglet seks meter med Viktor Sørensen, Frode Larsen og Rune Lillevik i første omgang og det var merkbart. I tillegg var ikke aggresiviteten god nok.

Andre omgang begynte også bra for L/K. Rune Lillevik kom inn som midtstopper for Mats Håkon Karlsen og Ken Stian Olsen var tilbake som spiss. Han erstattet høyrevingen Minde, og Rune Kristiansen gikk ut på vingen. Olsen skulle etterhvert vise seg å bli svært så sentral på offensiven. Først var han én gang igjennom og lobbet ballen utfor mål. Så var han frampå etter tyve minutter av andre omgang og satte inn 3-0 etter et kort frispark fra Øyvind Garfjell som Olsen satte inn i lengste hjørne.

Ti minutter før slutt var Olsen på farten igjen og denne gangen satt trademark-lobben til karnesværingen. 4-1. Rett etterpå roter Jens Georg Løvland og Jonas Gullesen det til og hawaii-stemningen snek seg inn i hallen. Men L/K ville ikke la det skli helt ut, og på tampen kommer Ken Stian Olsen seg nok en gang løs på venstresiden. I steden for å skyte selv, slår han til Kristoffer Fagerborg - nylig innkommet på høyrevingen. Han får en enkel jobb med å sette inn sitt første mål på A-laget.

Byen" skapte flere store sjanser i andre omgang og fortjente mål, men de to de fikk var likevel av den idiotiske sorten. Først et straffespark som svært få skjønte noe av, og så selvmålet av Jens Georg Løvland som han og keeperinnbytter Gullesen må dele skyld for.

L/K-Ishavsbyen 5-2 (2-0) 1-0 Tom-Jørgen Gangsø, 2-0 Stian Amundsgård (19,str), 3-0 Ken Stian Olsen (65), 3-1 Sidney Kofa (75, str), 4-1 Olsen (80), 4-2 Selvmål (82), 5-2 Kristoffer Fagerborg (90).

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens-Georg Løvland, Stian Amundsgård, Mats Håkon Karlsen, Freddy Skogvang; Thomas Leonhardsen, Tom Jørgen Gangsø, Lasse Hausner; Magnus Minde, Rune Kristiansen, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Rune Lillevik, Ken Stian Olsen, Ole Oskar Ross, Jonas Gullesen, Kristoffer Fagerborg.

L/K hadde blant annet spillere som Tor Arne Larsen, Frode Larsen, Viktor Sørensen, Steffen Dreyer, Stian Kviteberg, Morten Nilsen og Fredrik Johansen borte i dag.