Seier i Ramfjord

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Mai 2007

L/K klatret opp på 3. plass på TiTo-tabellen etter 0-2 seieren i Ramfjord i dag.

Seieren var av den komfortable sorten, selv om det gikk langt ut i andre omgang før Ken Stian Olsen satte inn 0-2 og punkterte kampen. L/K førte kampen fra start til mål men i dag var ikke den siste pasningen god nok. Utrolig mange muligheter til muligheter gikk tapt fordi leggene fra kant var for dårlig.

L/K gikk ut i 4-4-2 på den lille men småpene matta på Fagernes. Runene Lillevik og Kristiansen spilte på topp, men det gikk over et kvarter før det ble skapt noe foran RUIL-keeperen.

Etter 25 minutter var det duket for Rune Lilleviks første seriemål i år. Lille, som hadde en bra kamp i dag, fikk ballen servert fra Morten Nilsen ute på høyresiden. Lille dempet ballen elegant i farlig retning og satte ballen bak Ramfjords keeper.

I andre omgang fortsatte L/K å holde fart på ballen mot et Ramfjord-lag som stadig oftere ikke hang med. 0-2 målet til Ken Stian Olsen var derfor svært fortjent. Frode Larsen vant en duell på midtbanen, slår Olsen igjennom i midten. Ken Stian får kranglet ballen med seg i duell med RUIL-stopperen og kommer alene med keeperen. Og da er ikke Olsen tungbedd.

L/K holdt trykket oppe gjennom hele kampen og skal ha ros for det. Mot antatt svakere motstand er det fort gjort å slippe seg litt nedpå, men man maktet gjennom store deler av kampen å holde fart på ballen og tempoet i kampen oppe. Så får det være at presisjonen i avgjørende øyeblikk var for dårlig i dag.

Med seieren klatret L/K opp på 3. plass på tabellen.

* Morten Nilsen fikk sitt tredje gule kort og må stå over i hjemmeoppgjøret mot Ishavsbyen neste helg.

Ramfjords hadde lite å fare med i dag og hadde ikke en eneste 100-prosentsjanse i løpet av hele kampen. En liten periode i andre omgang hadde Ramfjord et visst banespill, men å slå høye baller inn i feltet er ikke noe sjakktrekk når Viktor Sørensen dominerer luftrommet. Spesielt i andre omgang var Sørensen helt utilnærmelig i duellene. Én gang gikk han så høyt at han fikk frispark imot seg...

L/Ks lag: Jørgen Vik; Jens G. Løvland, Mats-Haakon Karlsen, Viktor A. Sørensen, Tor Arne Larsen; Lasse Hausner, Ken Stian Olsen, Frode G. Larsen, Morten Nilsen; Rune Lillevik, Rune Kristiansen

Innbyttere: Steffen Dreyer for Rune Kristiansen, Freddy Skogvang for Morten Nilsen.

Dommer: Roger Holmen, har dømt bedre i tidligere kamper