Geitnes kunstgress et syvmilssteg nærmere

Postet av Lyngen/Karnes IL den 31. Aug 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

Våren 2008 kan det faktisk bli oppstart for bygging av kunstgressbane på Geitnes. Det håper i hvert fall Kjell Magne Stenhaug og Johnny Hansen i L/K

Et møte mellom Lyngen/Karnes IL, Lyngen kommune, Troms Fotballkrets, Norges Fotballforbund og Sparebanken Nord-Norge i dag ga særdeles positive resultater sett med L/K-øyne.

- Møtet var det vi i L/K som tok initiativ til og det var et fantastisk positivt møte. Vi diskuterte Geitnes kunstgressbane og alle er nå enige om å jobbe for å realisere kunstgressbanen med oppstart våren 2008 - i L/Ks jubileumsår, sier sportslig leder Johnny Hansen, som også er prosjektansvarlig.

Dermed kan L/K leve atskillig sterkere i håpet om at en kunstgressbane endelig kan bli en realitet.

- Jeg føler at dagen i dag har brakt oss et syvmilssteg nærmere en realisering av kunstgressprosjektet. Noe vi så inderlig håpe, og nå tror, realiseres snarest, sier Kjell Magne Stenhaug, leder i L/K.

På møtet var L/K representert ved nevnte Johnny Hansen, leder Kjell Magne Stenhaug, markedssjef Trond Egil Larsen og Lill Helmersen, leder for yngres avdeling i klubben.

For kommunen møtte ordfører Werner Kiil, administrasjonsjef Birger Hellan, kulturkonsulent Jann Sigurd Sivertsen og økonomikonsulent Tom Jarle Isaksen. I tillegg var Norges Fotballforbund representert ved anleggssjef Geir Larsen, fotballkretsen ved daglig leder Jo Are Vik og Sparebanken Nord-Norge ved banksjef Merethe Forfang på Lyngseidet.

Nå er det nedsatt en arbeidsgruppe med tanke på at man skal søke om spillemidler høsten 2007. I den gruppa er det representanter fra kommunen, Lyngen/Karnes og næringslivet i Lyngen.

- Vi føler oss rimelig trygg på at det blir byggestart våren 2008 og at vi dermed får den banen vi så sårt trenger her i indre Lyngen. Og som en takk til kommunen skal vi bidra til at det blir bygd en ballbinge i sentrumsområdet på Lyngseidet. Vi har bedt kommunen om å finne en høvelig tomt, sier Johnny Hansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.