God samlingshelg for L/K

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Jan 2008

Ca 25 spillere på samling både fredag og lørdag.    

L/K hadde sin første samling for sesongen fredag og lørdag i Lyngenhallen. Hovedtrener Dan-Håvard Johnsen ledet samlingene fredag og lørdag, godt hjulpet av hjelpetrener Jørn F. Berger.

I to tredjedels hall (sportsdekket ligger fortsatt på en tredjedel av hallen) er det begrenset hvor godt 25 spillere kan utfolde seg, men avviklingen gikk likevel greit.

Fredag var Skarp-keeper Ruben Robertsen i Lyngenhallen for å få seg en gjennomkjøring sammen med L/K. Vi ønsker Robertsen til klubben slik at vi kan ha et godt keeper-opplegg i Tromsø med minimum to keepere på trening. Ruben er av et slikt kaliber at han kan kjempe om en posisjon som førstekeeper, men det gjenstår å se hva Ruben til slutt velger. Robertsen har forøvrig masse slekt i Lyngen og beskriver seg som halvt lyngsværing. Det gjør jo ikke Ruben mindre aktuell for L/K.

Jørn Berger har forøvrig utarbeidet en egen kondistest for L/K, Berger-testen, som fikk sin ilddåp på samlingen lørdag. av de spillerne som tok testen utmerket kjappfotjunioren Øyvind Garfjell seg som den beste. Men mange andre, spesielt av ungguttene, leverte gode resultater.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.