Haugen inne - Karlsen uaktuell

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Feb 2008

L/K har fått én ny spiller, mens en annen ikke er aktuell lenger.

Lenangsværingen Espen Haugen (24) har skrevet under for L/K. Haugen har spilt for Lyngstuva, men har nå lyst til å ta fotballen mer seriøst enn tidligere. Det får han rikelig med anledning til i L/K.

L/K har en målsetning at flest mulig av de lyngsværingene som har lyst til å satse skikkelig på fotball, med det det innebærer av trening, skal gjøre det hos oss. Espen tar i første omgang steget opp fra 5. divisjon til L/Ks 4. divisjonslag, men det er fine muligheter til å ta steget videre derfra også. Espen jobber og trener i Tromsø, men familien hans flytter nå til Lyngseidet og gjør linken til L/K enda mer naturlig.

På minussiden så har Reisa-spilleren Kristian Karlsen, som L/K har ønsket til klubben, bestemt seg for å bli i Nordreisa. Det er en avgjørelse det står respekt av, selv om L/K hadde håpet at kvænangsværingen ville komme over fjorden. L/K-stallen er fyldig nok, men Karlsen var likevel tenkt som en forsterkning av den. Nå blir ikke det noe av i denne omgang.

Også Skarp-keeperen Ruben N. Robertsen, som blant annet deltok på en samling i Lyngenhallen i januar. er uaktuell. Han har bestemt seg for å fortsette i Skarp.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.