Poengdeling og lite annet

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Mai 2008

En smått trasig fotballkamp endte med ett poeng til hvert av lagene på Polleidet i kveld.

Gammel-trener Vegard Berg-Johansen kunne ta med seg ett poeng hjem til Tromsø etter møtet med L/K på Polleidet i kveld. Helt greit med poengdeling i en kamp med to lag under pari og en dommer blåste kampen sønder og sammen.

Fløya scoret først da Rekka Ghilazghi stakk igjennom og satte ballen imål via L/K-keeper Michael Wæraas. I andre omgang berget seriedebutant for L/K, Marius Lingrasmo, ett poeng da han var påpasselig frempå på det skuddlignende innlegget til Rune Lillevik.

Ellers hadde L/K mer enn én sjanse til å berge kampen, men de få 100 prosent-sjansene som ble produsert utenom målet, ble avverget i siste sekund. Tom-Jørgen Gangsø i første og Ole Oscar Ross i andre hadde de to feiteste sjansene, mens Michael Wæraas redde æren til L/K i andre omgang da han var ute og stoppet en Fløya-spiller på tur igjennom.

På slutten ble også L/K-stopper Tor Arne Larsen utvist etter å ha fått sitt andre gule kort. Da var det såpass kort tid igjen at L/K ikke lot seg merke nevneverdig av utvisningen - men spilte videre med tre mann bak.

Med skuffende 1-1 klarte ikke L/K å passere Skjervøy på TiTo-tabellen. Vi ligger nå på andreplass med dårligere målforskjell enn SIK.

* Marius Lingrasmo spilte gledelig nok en hel omgang på høyrekanten og ble altså L/Ks redningsmann med målet sitt.

L/K-Fløya 1-1 (0-1) 0-1 Rekka Ghilazghi (36), 1-1 Marius Lingrasmo (57).

L/Ks lag: Michael Wæraas; Lasse Hausner, Stian Amundsgård, Tor Arne Larsen, Frode G. Larsen; André Fagerborg, Tom-Jørgen Gangsø; Rune Lillevik, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell, Ole Oscar Ross.

Innbyttere: Marius Lingrasmo for Øyvind Garfjell, Mats-Haakon Karlsen for Tom-Jørgen Gangsø.

Gule kort L/K: André Fagerborg, Lasse Hausner

Rødt kort: Tor Arne Larsen (to gule)

Dommer: Jon-Geir Iversen - fryktelig svak