L/K rotet det til igjen

Postet av Lyngen/Karnes IL den 2. Sep 2008

L/K lot en gyllen mulighet til å feste grepet på TiTo-tabellen gå fra seg i kveld.

Et stygt 1-5 tap for et forsterket TUIL-juniorlag imponerer ingen og skremmer enda færre. TUIL vinner fortjent mot et L/K-lag som ikke virket innstilt på å kjempe til seg tre poeng.

2-0 til pause, men like etter pause scorer Mats-Haakon Karlsen reduseringsmålet (hans andre seriemål noensinne) som ganske mange L/K-ere både håpet og trodde skulle snu kampen. Men så får TUIL et heldig 3-1 mål etter en glipp fra L/K-keeper Michael Wæraas. Og etter det fikk L/K det tungt.

Med null poeng i dag, har L/K fortsatt kontroll på sin egen skjebne. Men når man synker så lavt som å tape 5-1 for et bra, men langt fra outstanding, TUIL-lag, så er det ikke så lett å se at man skal gå ubeseiret gjennom de siste seks kampene.

Men trua bør absolutt være til stede. L/K er gode nok til å vinne denne divisjonen, men da må alle 11 være innstilt på å krige i 90 minutter. Det var det bare et fåtall som var interessert i i dag. Og da blir det fort tap.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Lasse Hausner, André Fagerborg, Bernhard Blom, Rudi Dreyer; Tom-Jørgen Gangsø, Frode G. Larsen, Steffen Dreyer; Ole-Oscar Ross, Rune Lillevik, Marius Lingrasmo

Innbyttere: Mats-Haakon Karlsen, Andreas Løvland, Andreas Holm.

Gult kort L/K: Steffen Dreyer

Rødt kort (to gule): Rudi Dreyer

Dommer: Vegar Ballovarre - grei kamp


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.