Vant med 10 mann

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Sep 2008

En ting er å vinne med ti mann etter at man har fått en spiller utvist. En annen ting er å starte med ti mann...
TIL klarte uavgjort mot Lyn etter å ha fått Miika Koppinen utvist etter tre minutter. Det var en stor prestasjon. Uten sammenligning forøvrig, så klarte L/K 2 en minst like stor bragd på Ringvassøy i dag. Der stilte andrelaget vårt med kun ti mann. Likevel ble det seier!

- Vi lå lavt, og kontret når RIL mistet ballen. Det lyktes vi godt med, sier L/K2-sjef, og tidligere RIL-strateg, Tor Arne Solvang til L/K-nett.

Det er en taktikk som ser bra ut på taktikktavla, men som ikke alltid er like lett å sette ut i praksis. Men med Øyvind Garfjell som mål for avklaringene, så kan det altså bli svært så farlig. Superlette og lynhurtige Garfjell sto i hvert fall for ett mål, mens spisskollega Fredrik P. Johansen, en annen som aldri har sprengt badevekta,  satte inn det andre målet.

Ringvassøy scoret ikke før på overtid i andre omgang og snøt dermed Mats-Haakon "Banks" Karlsen for en clean sheet på B-laget. Men det var såpass lite malurt i begeret at det går an å leve med...

* Med seier mot RIL klatrer L/K bra på tabellen i 4. divisjon. Tre seire på rad, parret med at Salangen 2 trakk seg forleden, har gjort at tabellsituasjonen ser betraktelig bedre ut per 8. september enn den gjorde for bare få dager siden. L/K 2 hadde jo ikke spilt noen kamper mot Salangen 2 da de trakk seg fra videre spill. Trekkingen gjorde at lag som hadde spilt både én og to kamper mot SIF 2,  mistet poengene og målene de hadde ervervet seg mot salangsguttene, hvilket igjen slo heldig ut for L/K 2.

Heltene fra Dåfjord var som følger:

Mats-Haakon Karlsen; Åmund Rognli, Rudi Dreyer, Jan Robin Bjørn, Stig-Roar Hansen Rognli; Andreas Holm, Kristoffer Fagerborg, Alexander Løvland Rygh, Øyvind Garfjell; Fredrik P. Johansen.

Pluss selvsagt taktikkprodusent Tor Arne Solvang.

Ingen bytter idag...

Og heller ingen gule kort 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.