Klar for Skognes

Postet av Lyngen/Karnes IL den 19. Sep 2008

Etter en god samling fredag kveld, er L/K og Øyvind Garfjell überklar for gutta fra Sjursnes.

For å henge med i TiTo-toppen er det bare én ting som gjelder lørdag - seier på Polleidet. L/K har kun tapt poeng i én kamp i år, mot Fløya, og kampen i morgen er ikke tidspunktet for å ødelegge en fin statistikk.

Bortekampen mot Skognes tidligere i sommer endte med en relativt komfortabel 6-3 seier, i en kamp der L/K langt fra overbeviste. Steffen Dreyer var imidlertid i målscorerform. Han satte fire mål fra midtbaneposisjon og er nå tilbake igjen etter skadeopphold. Han er med i Fagerborg og Johnsens stall til Skognes-kampen.

Fagerborg sjøl er også i stallen etter karantenen han sonet i kampen mot Salangen. Ungguttene Fredrik P. Johansen (18) og Jonas Samuelsen (16) får også stalltillit denne gangen, sistnevnte for aller første gang. Kvikke Jonas har stått på på trening i hele år og fortjener å komme i A-lagsdiskusjonen nå.

For Skognes sin del blir det ikke noe gjensyn med Endre Aabrekk for Polleidet-publikummet. Endre er skadet og får ikke bidratt for Skognes lørdag. Laget har ikke tatt poeng på bortebane i år, men det har vært nære på, både mot Nordreisa, Ramfjord og ikke minst Finnsnes. FIL satte inn 2-1 målet langt på overtid, og det alene bør tjene som en påminnelse om at L/K har en utfordring på hendene lørdag.

L/K stiller med følgende stall til den viktige kampen imorra: Henning Hansen, Mats-Haakon Karlsen, Rune Lillevik, Frode G. Larsen, André Fagerborg, Ole Oscar Ross, Lasse Hausner, Bernhard Blom, Steffen Dreyer, Rune Kristiansen, Andreas Holm, Fredrik P. Johansen, Jonas Samuelsen, Alexander Løvland Rygh, Rudi Dreyer, Øyvind Garfjell, Kristoffer Fagerborg og Andreas Løvland.

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.