L/Ks A-lag 2009:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 29. Jan 2009

Sol(l)id forsterkning

I dag sikret L/K seg signaturen til en høyreving med svært spennende kvaliteter.

I dag har nemlig Torgrim Sollid (27) signert for Lyngen/Karnes IL. Sollid kommer fra Østfold-klubben Lisleby og har også spilt for Østsiden i sine år sørpå.
Men Sollid er egentlig fra Kvaløysletta der han har spilt noen sesonger for KIL. Og hans far, Knut Sollid, er ekte lyngsværing med en fortid som Karnes-leder. Så her snakker vi om en spiller med lyngen-genene i orden!

Sollid har trent med Tromsø-gruppa til L/K i byen i det siste og har vist svært så spennende kvaliteter der. Sollid er en svært habil høyrefot-spiller med et flott steg, fin innleggsfot og ikke minst en viktig evne til å time løpene sine. Sollid er høyinteressert i å spille ving i L/Ks 4-3-3-formasjon, men vil også kunne være aktuell i andre posisjoner hvis formasjonene blir forandret på.

Sollid kombinerer jobb og studier i Tromsø og vil bli en flott og rutinert forsterkning for den relativt unge stallen til trenerne Lasse og Leo. Den stallen er forøvrig ikke komplett ennå og et par mann til inn må nok ennå påberegnes.

Ellers fra signeringsfronten, så er det verdt å nevne at Magnus H. Minde (21), som kom tilbake til L/K i fjor høst, har skrevet en toårskontrakt med oss. Storsteinnes-gutten har fått en fin start på treningsåret 2009 og kan forhåpentligvis stå foran en god sesong i den røde drakta.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.