FK Fotball-Ligaen 2009

Postet av Lyngen/Karnes IL den 12. Feb 2009

L/K står for premien

Når FK Fotball trenger premie til radiokonkurranse, så vender man seg til L/K.

 

 

 

 

FK Fotball har dratt igang en konkurranse der de oppfordrer sine lyttere til å stemme på sitt favorittlag i 3. divisjon avdeling 23, eller FK Fotball-Ligaen som den nå er kjent som.

Thomas Aune og Alexander Schau vil ha lytterne til å sende inn hvem de har som sine favoritter blant FKFL-lagene, og premien er altså den nye L/K-kalenderen.

Og for de som mot formodning ikke skulle ha L/K som favorittlag, vi vet at det kan være noen der ute som ikke har det, så er det selvsagt mulig å gi bort den flotte kalenderen i gave.

FK Fotball vil ha din stemme, med en god begrunnelse. Send "ditt favorittlag" til fkfotball@nrk.no. Søndag blir det kåret en vinner.

Hymne 

FK Fotball-gutta har flere prosjekter gående. Etter forslag fra BOIF har man tatt tenning på ideen om å få en egen FKFL-hymne, som skal spilles i forkant av alle kampene i divisjonen.

- Vi ønsker en hymne ala de som benyttes i Champions League, sier de to. - Gjerne en variant på 20 sekunder og en på 60 sekunder. Og det må ikke nødvendigvis være tekst, sier et entusiastisk radiopar.

Send inn ditt forslag som mp3fil til fkfotball@nrk.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.