TUIL - L/K i vinterserien:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 7. Mar 2009

Lite sjanser og fire mål

Det ble 2-2 i vinterseriekampen mellom TUIL og L/K i dag. L/K tok, uvanlig nok, ledelsen allerede etter to minutter etter et vakkert frispark av Steffen Dreyer. TUIL var imidlertid på plass syv minutter senere og satte inn 1-1. Det var også stillingen til pause etter en brukbar omgang av L/K.

Etter pausen sank kvaliteten i kampen en smule. TUIL satte inn 2-1 tidlig i kampen men L/K kom tilbake ti minutter før slutt. Da satte innbytter Jonas Samuelsen fart inne i TUIL-feltet og ble felt av en TUIL-forsvarer. Klar straffe som kaptein Dreyer satte i nettaket.

Begge lag hadde et par tilbud på slutten av kampen, blant annet hadde TUIL en særdeles gylden mulighet til tre poeng da dommer Johnny Nilsen blåste indirekte frispark åtte-ni meter fra L/K-målet. TUIL rotet heldigvis bort muligheten til et enkelt mål og kampen endte dermed 2-2.

En forbausende sjansefattig kamp der L/K stort sett hadde fin kontroll bakover, selv mot den gamle L/K-dødaren Reidar Waage.

L/Ks lag: Michael Wæraas; Jens-Georg Løvland, Mats-Haakon Karlsen, Rudi Dreyer, Aleksander Helberg; Tore Veseth Olsen, Ole Oscar Ross, Andreas Løvland; Fredrik P. Johansen, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Erlend Strand (én omgang for Michael Wæraas), Jonas Samuelsen, Alexander Løvland Rygh

Dommer: Johnny Nilsen - grei kamp

Gult kort, L/K: Aleksander Helberg