FK Fotball-ligaen:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 6. Jun 2009

Tap mot serieleder Skarp.

Serieleder Skarp tok tre etterhvert velfortjente poeng i dagens kamp i Tromsdalen.

Etter en forholdsvis jevn åpning på kampen tar Skarp ledelsen 1-0 ved Aslak Sokki. Skarp spiller seg igjennom på L/K sin venstreside og innlegget på bakerste ekspederer divisjonens soleklare toppscorer enkelt i nettmaskene.

I en omgang med lite målsjanser viser Skarp seg klart mest effektive. 2-0 kommer etter en dødball hvor L/K misser med markeringen, og der dukker Sokki opp med hodet og setter inn 2-0 på bakerste stolpe.

Med 2-0 til pause virker kampen nesten avgjort, men L/K kommer i andre omgang ut med en helt annen innstilling enn det som ble visst i første omgang. Laget tar straks grep om begivenhetene og plager Skarp skikkelig i starten av andre omgang. Dette betaler seg i form av en pen scoring av kaptein Dreyer, som på en gjennomløpning setter sikkert inn reduseringen.

Så får Steffen sitt andre gule kort for dagen knappe kvarteret ut i andre omgang. Men selv med 10 mann fortsetter L/K å presse skarp i en periode, men det blir bare nesten.

Så får Skarp dødball, og Aslak Sokki setter inn 3-1 med hodet. Da er kampen kjørt for L/K sin del, og Skarp får noen ordentlig store sjanser mot slutten av kampen. Det blir dog bare ett baklengs til helt mot slutten, og kampen ebber ut med 4-1.

Med tapet beholdet L/K nest sisteplassen på tabellen. Dette kan rettes opp allerede førstkommende onsdag når FK Senja kommer på besøk til Polleidet.

Kampfakta: 1-0 Aslak Sokki, 2-0 Sokki, 2-1 Steffen Dreyer, 3-1 Sokki, 4-1

L/K: Michael Wæraas, Kristoffer Fagerborg, Mats-Håkon Karlsen, Morten Nilsen, Alexander Hellberg, Andreas Holm, Andreas Løvland, Ole Oscar Ross, Fredrik P. Johansen, Steffen Dreyer, Øyvind Garfjell.

Innbyttere: Torgrim Sollid for Fredrik P. Johansen, Tor Arne Larsen for Andreas Holm og Alexander Løvland Rygh for Øyvind Garfjell.

Gule kort: Steffen Dreyer, Morten Nilsen, Tor Arne Larsen

Rødt kort: Steffen Dreyer (to gule)

Dommer: Ole Martin Loe.