5. divisjon:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Sep 2010

L/K2 slo tilbake
Sterk borteseier i Ullsfjord i ettermiddag.

Anført av en helt suveren Espen Haugen vant L/K2 5-0 mot Ullsfjord på Lakselvbukt gress. L/K2 tok ledelsen etter to minutter ved Alexander Løvland Rygh. Han svidde riktignok et straffespark, men var først på returen og satte den sikkert i hjørnet.

L/K2 var det beste laget gjennom hele kampen og spilte hurtig og presis angrepsfotball på det litt rufsete gressteppet i Lakselvbukt. Spissparet Jøran Grønnbakk Åsheim og Fredrik P. Johansen ble vanskelige og hanskes med for USK-forsvaret og de to satte da også to mål hver utover i kampen. I tillegg brant Fredrik P. Johansen også et straffespark - også det i første omgang.

L/Ks lag: Erlend Strand; Henning Skogvang, Lasse Simonsen, Jan Robin Bjørn, Hans Roar Karlsen; Oskar Leiros, Jonas Samuelsen, Espen Haugen; Alexander Løvland Rygh, Jøran Grønnbakk Åsheim, Fredrik P. Johansen

Innbytter: Torbjørn O. Karlsen

Dommer: Johannes Hoftstra

Gult kort L/K: Lasse Simonsen