3. divisjon, KIF - L/K 5-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 1. Okt 2011

Nå blir det vanskelig
L/Ks første bortetap for sesongen kom på verst mulig tidspunkt.

For mens FIL utklasset Ishavsbyen 6-0 så ble det tap 5-3 for L/K-guttene i Kirkenes. Og det var dessverre også et fortjent tap for Johansen og Langes menn.

Kirkenes kunne fort ledet mer enn 2-1 til pause. Da hadde Ole Remi Hausner vært frempå for L/K. De gikk opp til 3-1 i andre omgang, men Ståle Johansen reduserte. Det sto 3-2 lenge, helt til kampen tok av på slutten. Først 4-2 til KIF. Så reduserer Joakim Einebakken Nilsen til 4-3, men hjemmelaget kom kjapt tilbake og fastsatte til 5-3.

En halvskadet Øyvind Garfjell var med til Kirkenes, men klarte bare 17 minutter før han måtte gi seg med sin ankelskade. Espen Haugen kom inn for ham.

Med FIL-seieren i dag sitter de i førersetet med kontroll over både rattet, clutchen, håndbrekket og choken i 3. divisjon. L/K kan ikke gjøre annet enn å slå Nordkjosbotn på Polleidet neste helg, og så håpe på at Bossekop vil stikke kjepper i hjulet for Finnsnes. Det er slett ikke umulig at BUL-guttene klarer det, så derfor er det viktig at ingen L/K-ere gir opp ennå!

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Mats-Haakon Karlsen, Jan-Robin Bjørn, Tor Arne Larsen; Ole Remi Hausner, Ståle Johansen; Ole Oscar Ross, Andreas Løvland, Øyvind Garfjell; Morten Nilsen.

Innbyttere: Espen Haugen, Steffen Dreyer, Jens-Georg Løvland

Dommer: Kim Rune Lydersen - god.