Vinterserien 2012:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Feb 2012

Nilsen med mot Salangen
Morten Nilsen er i sekstenmannstroppen til L/K i dag.

I dag klokken 18.00 møter L/K Salangen i Vinterserien i Skarphallen. Det blir L/Ks andre vinterseriekamp i år etter at divisjonskollega Skarp ble slått med 3-2 i januar.

Manager Bernt Olav Johansen og trenerne Roger Lange og Dan-Håvard Johnsen har tatt ut følgende 16 til kampen i Skarphallen i ettermiddag, inkludert nylig ankommede Morten Nilsen:

Jørgen Vik, Kristoffer Granås, Joakim Einebakken Nilsen, Tomas Einebakken Nilsen, Jan Robin Bjørn, Ståle Johansen, Ole Oscar Ross, Jørgen Jensen, Øyvind Garfjell, Mats-Haakon Karlsen, Oskar Kleveland Leiros, Morten Nilsen, Henning Skogvang, Marius Dreyer, Christer Steinvik og Jonas Samuelsen.

Marius Dreyer har signert kontrakt med L/K etter overgangen fra Kvaløya. Alle formaliteter er dog ikke klare i forhold til overgangen, men Kvaløya har godkjent at L/K bruker ham i Vinterserien. Dreyer er en spillende stoppertype som også spilte årets første vinterseriekamp for L/K.

At Morten Nilsen er klar for spill nå gleder manager Johansen.

- Vi er veldig fornøyd med at Morten er tilbake. Han er en garantist for mål og han bidrar også til at vi får hardere konkurranse om plassene og økt kvalitet på treningene.

Johansen er ikke i tvil om at Mortens motivasjonen er på topp til tross for at Nilsen tar steget ned to divisjoner.

- Han ønsker å spille på et topplag i tredjedivisjon og være med på å rykke opp med L/K etter våre to andreplasser. Det er også viktig for ham å komme ned og "hente fart" og finne form og selvtillit til å ta steget oppover i divisjonene, sier Johansen om skjervøy- og loppagutten.

Alle L/K-ere som er i Tromsø oppfordres til å møte på kamp klokken 18.00!

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.