Vinterserien, L/K - TUIL 2 3-0:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 26. Feb 2012

Ny seier  og ny hat-trick
Morten Nilsen ble L/Ks andre tremålsscorer så langt i vinterserien. Foreløpig versjon!

Mot et reint juniorlag fra Tromsdalen ble det en ganske grei 3-0 seier for L/K lørdag. Eks TUIL-spiller Morten Nilsen sto for alle tre målene til Lyngen/Karnes og er dermed opp i ryggen på Ole Oscar Ross på L/Ks toppscorerstatistikk for 2012.

L/K stilte for øvrig uten sin toppscorer mot TUIL. Til gjengjeld spilte Steffen Dreyer fra start - som midtstopper! Dreyer klarte seg bra bak på banen - der han dannet backfirer sammen med sine søskenbarn Joakim Einebakken Nilsen og Tomas Einebakken Nilsen, samt Jan Robin Bjørn -  og Steffen fant også tid og krefter til å bidra offensivt.

Det var imidlertid Morten Nilsen som stjal showet i Skarphallen. Han var på høgget etter 16 minutter med et nydelig saksespark. Like før pause scorer loppagutten igjen og det står 2-0 til pause i en omgang der L/K kontrollerer uten å imponere voldsomt.

I andre omgang ruller L/K opp mange pene angrep og spesielt Morten Nilsen og Øyvind Garfjell er sentrale. 3-0 kommer midtveis i omgangen, men da er det Oskar Leiros og Christer Steinvik som står for forspillet - sammen med Morten. Mortens tredje for dagen er et faktum.

Flere store sjanser utover i omgangen. Øyvind Garfjell kommer til avslutninger og Morten har en fin sjanse til å sette sitt fjerde for dagen ettter å ha blitt spilt fri av Garfjell. Men alt kan ikke gå inn - selv ikke for goalgetteren fra Sør-Tverrfjord.

Det ender 3-0 og L/K kan bokføre sin andre vinterserieseier i år.

L/Ks beste: Øyvind Garfjell og Morten Nilsen

L/Ks lag: Jørgen Vik; Joakim Einebakken Nilsen, Steffen Dreyer, Tomas Einebakken Nilsen, Jan Robin Bjørn; Oskar Leiros, Ståle Johansen; Øyvind Garfjell, Jonas Samuelsen, Christer Steinvik; Morten Nilsen

Innbyttere: Kristoffer Granås, Stig-Roar Hansen Rognli, Henning Skogvang