L/K i 2012:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 5. Mai 2012

Ny spiller på plass
Tidligere TIL og TUIL-spiller er klar for L/K.

Vegard Emaus Nikolaisen (18) har skrevet under for manager Bernt Olav Johansen og Lyngen/Karnes. Nikolaisen kommer fra Fløya 2, men er opprinnelig TIL-spiller.

- Han var aktuell i A-stallen til TIL og spilte på TIL 2. Men han gikk litt lei av fotballen. Så prøvde han seg i TUIL i fjor høst og i vinter har han vært i Fløya 2, sier Johansen.

Ifølge Johansen har han vært på alt av kretslag og sonelag og også vært innom aldersbestemte landslag. Nikolaisen fikk blant annet mye skryt da han debuterte på A-laget til TIL i en treningskamp mot Mosjøen i 2010.

- Han er et kjempetalent, sa blant annet landslagsback og daværende TIL-bauta Tom Høgli til avisa iTromsø.

Vegard Emaus Nikolaisen er, som bildet antyder, en ganske høyreist kar. Nærmere bestemt 193 cm på L/K-strømpene, hvilket tilsier at han kan se en mann som Rune Lillevik ordentlig i øynene.

Vegard er midtstopper og er selvsagt en god hodespiller. Men han er ikke bare det.

- Det sier seg selv at når du er aktuell for TILs A-stall så er du god til det meste. Han er en bra spiller og nå handler det om å få han i toppslag, sier Johansen.

Nikolaisen får drakt nummer 27 i L/K og forsterker inntrykket av at L/K-stallen begynner å bli ganske så solid. Nikolaisen er dog ikke med i den vanskelige bortekampen mot Norild søndag.

- Nei, han ble ikke spilleklar til den kampen. Og han ville nok uansett ikke startet for oss. Vi stresser ikke og lar Vegard spille B-kamp til uken. Så får vi se, sier Johansen.

Vi ønsker Vegard velkommen i L/K!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.