L/K 2012:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 18. Mai 2012

Nye drakter - ny hjemmeseier?
Henning Skogvang viser fram L/Ks nye drakter foran årets andre hjemmekamp.

Lørdag klokken 14.30 er det klart for ny hjemmekamp for L/K på Geitnes stadion. L/Ks andre hjemmekamp for året blir med et komplett nytt draktsett, som Henning Skogvang, forrige L/K-kamps 16-årige debutant, viser her.

Adidas har vært L/Ks draktleverandør siden 1998 og har levert årets drakt også. Lerøy har fått gjeveste plass på fronten i år som i fjor, mens DNB er ny på L/K-drakten i år. Også Elektro-Sport er med i 2012, som de alltid har vært.

Kampen lørdag er altså mot Porsanger - som har kommet bra i gang med sesongen, spesielt på hjemmebane. Der har det blitt to seire på to forsøk. På bortebane har det imidlertid to tap, men det har vært mot sterke motstandere som BUL og Ishavsbyen. L/K tar nok mål av seg til å tilby vel så mye motstand i morgen. L/K ligger på tredje plass i tabellen etter tre seire og ett tap - borte mot Norild - så langt.

Steffen Dreyer åpnet seriemålkontoen borte mot Nordreisa forrige helg. Han tror på en artig kamp lørdag.

- Jeg gleder meg til å møte et lag som ønsker å spille fotball. Det bli første kampen i år mot et lag som fokuserer mest på eget spill. Jeg tror derfor det blir en artig kamp med mange gode fotballspillera på begge lag, sier Dreyer.

Selv om han har trua på L/K, så understreker han at Porsanger er et godt fotballag.

- Jeg tror det blir en åpen kamp, der det laget som har marginene med seg vinner kampen, sier L/Ks nummer 10.

Vi følger L/K-kampen på våre Facebook-sider så bare følg med der lørdag ettermiddag. Men aller helst vil vi ha deg på kamp!

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.