Bossekop - L/K 3-1:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 24. Jun 2012

Seks poeng etter BUL
L/K sakker akterut i kampen om seriegullet.

Lørdag tapte L/K 3-1 for Bossekop i Alta og må dermed se finnmarkingene dra ifra i teten i 3. divisjon. BUL er ubeseiret så langt med 9 seire og én uavgjort og har slått både Fløya og L/K hjemme i Bossekop.

Selv om det ikke var ufortjent at BUL vant lørdag, kunne L/K med litt marginer på sin side ha tatt ett poeng. Da Øyvind Garfjell reduserte til 2-1 midtveis i andre omgang var det spenning i kampen. L/K presset på mot slutten, men BUL var farlige på kontringene. Men det var likevel på et frispark fra 28 meter at kampen skulle puttes endelig til seng. BULs Arle Ivar Ring får treff med godfoten og ballen går inn bak L/K-keeper Kristoffer Granås.

L/K måtte avstå en strekkskadet Steffen Dreyer allerede i første omgang. Han måtte dermed gå målløs av banen i serien for første gang siden hjemmekampen mot Skarp 28. april.

* Øyvind Garfjell benyttet bursdagen sin til å score sitt syvende seriemål for året og hans 16 totalt i år. Den ferske 22-åringen spilte sin 172. A-kamp noe som er

* Eks BUL-spiller Lasse Biti Næss debuterte for L/K lørdag. Lasse kom fra Finnsnes denne uka og vil gi L/K ytterligere alternativer offensivt. Lørdag klarte han imidlertid ikke å prege kampen.

Det gjenstår én kamp før ferien nå og det er Salangen hjemme på Polleidet kommende lørdag. En uhyre viktig kamp for L/K for å holde trua oppe gjennom sommerferien. BUL skal møte Nordreisa i Nordreisa, mens vår andre konkurrent i tabelltoppen - Fløya - skal ut i potensielt tøff bortekamp i Porsanger. Fløya viste forøvrig igjen styrke da de knuste Nordreisa 14-0 i Tromsø.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Mats-Haakon Karlsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Dreyer, Øyvind Garfjell; Ståle Johansen, Joakim Einebakken Nilsen; Ole Oscar Ross, Lasse Biti Næss, Tore Veseth Olsen; Steffen Dreyer.

Innbyttere: Stig-Roar Hansen Rognli, Christer Steinvik, Henning Skogvang