L/K - Kirkenes:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 15. Sep 2012

Endelig kamp igjen
Etter en uke med mye utenomsportslig, blir det nok godt for L/K å få gress under beina.

Kampen i Hammerfest forrige helg vil ikke bli husket for så mye annet enn kampfiksingsbeskyldninger og ganningstrusler.

Det som har noe å si for søndagens kamp mot Kirkenes er imidlertid det faktum at Ståle Johansen må sone etter det røde kortet i Hammerfest - et kort som vi må driste oss til å påstå var feil idømt.

Troms Fotballkrets har da også langt på vei medgitt at den utvisningen ikke burde funnet sted og gitt Ståle bare én kamps karantene for det som linjedommeren i HFK-kampen mente var slag fra vår mann. Det var det ikke, men likevel må altså Ståle sone den livsviktige hjemmekampen mot KIF.

I og med at BUL slo Ishavsbyen 4-0 i Tromsø i dag, så har vi intet annet valg enn å vinne over Kirkenes imorra. Nå ligger vi åtte poeng bak, med én kamp mindre spilt enn BUL. Seier imorra betyr et BUL-forsprang på fem poeng - med tre kamper igjen å spille.
Det betyr at BUL må tape fem poeng på de tre siste kampene. Det er selvsagt mulig, ettersom den ene av kampene er mot L/K på Polleidet og den andre (neste helg) er mot giantkiller Skarp - som tok skalpen på en annen tittelutfordrer Fløya fredag.

Kirkenes er slett ingen enkel motstander for L/K i vår nest siste hjemmekamp for året. Etter en katastrofe start med fire strake tap har laget fra Øst-Finnmark tatt jevnt og trutt med poeng og fire serierunder før slutt har de gode sjanser til å kapre fjerdeplassen.

Til kampen søndag er det ikke bare Ståle Johansen som soner karantene. Også Joakim Einebakken Nilsen må stå over - med tre gule kort.

På benken blir det også litt færre folk enn vanlig, ettersom manager Bernt Olav Johansen må holde seg unna grunnet hans bortvisning i Hammerfest forrige helg. Det er foreløpig uklart hvor mange kamper BOJ får, men KIF-kampen ryker uansett.

Også Marius Dreyer, tromsøværingen som har etablert seg i L/K-forsvaret denne sesongen, er ute mot KIF med sin skade.

På den positive siden: Det ryktes at en viss nybakt far fra Sør-Tverrfjord kan være aktuell til kamp, men det vet vi mer om i morgen...

Kampstart 13.00 på Polleidet. Obligatorisk oppmøte for alle L/K-ere i 12 mils omkrets fra stadion. Alle andre har disp til å følge oppdateringene fra kampen på våre Facebook-sider.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.