5. divisjon, Ullsfjord - L/K 2 1-3:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 20. Sep 2012

Mulighet på fjerdeplassen
L/K 2 kan fortsatt klare fjerdeplass i 5. divisjon i år.

5. divisjon avdeling 1 i år har mest handlet om de tre topplagene Fløya 2, Lyngstuva og Krokelvdalen. De er suverene i toppen i år, men etter L/K 2s bortseier mot Ullsfjord denne uka er det fortsatt muligheter for L/K 2 å knipe fjerdeplassen.

L/K 2 kjemper i så måte med et kobbel av middelhavsfarere på årets tabell. Både Ringvassøy, Valhall og L/K2 ligger med 18 poeng, mens Ramfjord har kapret 19 poeng. Det er også litt ulikt antall kamper spilt. L/K 2 og Ringvassøy har spilt 14 kamper, mens Ramfjord har spilt 13 og Valhall bare 12.

Terminlisten ser du her!

L/K2s gjenstående kamper er borte mot Fløya 2 og hjemme mot Valhall. Vi er ikke favoritter mot serielederen, mens Valhall på Geitnes bør være litt mer overkommelig.

Ramfjord har hengekamp mot Valhall og møter også bunnlaget Tromsøysund nå på slutten, mens Valhall i tillegg har potensielt tøffe kamper mot L/K 2 og Lyngstuva, i tillegg til hjemmekamp mot tabellnabo Ringvassøy.

Kan bli tøft å klatre til fjerdeplass, men en liten gulrot skal man ha på slutten av en opp-og-ned-sesong for L/Ks rekrutter.

Se tabellen her!

I kampen mot Ullsfjord mandag stilte L/K 2 følgende ellever:

Kristoffer Granås, Sondre Jensen, Trond-Egil Larsen, Joakim Einebakken Nilsen, Kim Rune Kristiansen, Ståle Johansen, Marius Øvergård, Stian Kviteberg, Aleksander Elveslett Slettli, Ole Remi Hausner, Jonas Samuelsen.
Innbyttere: Sigmund Forfang, Erling Solli

L/K 2s målscorere: Stian Kviteberg (2) og Ole Remi Hausner (str).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.