L/K 2013:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 23. Des 2012

En Brenn-heit signering
Torsdag skrev Kristoffer Brenn (23) under for L/K.

Kristoffer Brenn har trent med L/K den siste tiden og torsdag skrev han under overgangspapirene som gjør han til L/K-spiller i 2013.

Kristoffer Brenn (23) har spilt for Krokelvdalen hele karrieren sin. Nå har midtbanespilleren gjort det klart at han er klar til å ta steget opp fra 5. divisjon og gjøre seg gjeldende i 3. divisjon til neste år. Brenn har vist seg som en meget god spiller de gangene L/K 2 har møtt Krokelvdalen og treningene nå før jul har forsterket det inntrykket.

For de som drar kjensel på Brenn-navnet, så er Kristoffer for øvrig onkelungen til ikke ukjente Per Brenn, som herjet offensivt for gamle Karnes i storhetstiden på slutten av syttitallet og tidlig åttitall. Men mens onkel Per var en hurtig og målfarlig angrepsspiller, har Kristoffer andre kvaliteter som gjør han aktuell for en plass på L/K-midtbanen i 2013. Overblikk, pasningsfot og ikke minst vilje til å sette fart og gå i angrep når sjansen byr seg.

Kristoffer passer godt i profilen til L/K, som tilsier at vi ønsker unge, motiverte spillere som har lyst å bidra, trene mye og ofre tid og krefter for å gjøre laget godt og ikke minst selv bli god.

Brenn blir den fjerde nye spilleren som signerer for L/K nå før jul. Fra før av har Stian Nordby, Edvard Hamnvik Sagelv og Aleksander Løvland Rygh tatt overgang. Stallen skal forsterkes ytterligere og det vil derfor garantert komme nye signeringer i den nærmeste tiden - i tillegg til nysigneringer av spillere som allerede er i L/K.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.