L/K 2013: Ny spiller inn

Postet av Lyngen/Karnes IL den 10. Jan 2013

En Grønnbakk signerer
TUIL-unggutt skal spille for L/K i 2013. Les mer her!

Marius Torsteinsen Grønnbakk skrev under for L/K i kveld.

Marius Torsteinsen Grønnbakk, som er 19-åringens fulle navn, skrev i kveld under B-skjema for L/K i forbindelse med treningen i Skarphallen. Dermed er han klar til dyst for David Lundblads L/K-lag i 2013.

Marius har trent med L/K i det siste og nå har han funnet tiden moden for å bli L/K-spiller. Grønnbakk kjenner Lundblad godt fra sin tid som junior på TUIL 2 og det gjorde nok valget litt enklere for den kvikke midtbanespilleren.

Grønnbakk er med sitt tempo og aggressivitet en flott forsterkning for Lyngen/Karnes. Og at han har litt Lyngen-blod i seg er heller ingen ulempe. Marius er av Grønnbakk-slekten i Lyngen - et navn som klinger godt blant både eldre og litt yngre L/K-ere.

David Lundblad kan si følgende om nysigneringen:

Marius er en tvers igjennom flott gutt som jeg kjenner godt fra tiden i TUIL. Han har veldig gode holdninger, er treningsvillig og har hele tiden lyst å ta til seg utvikling. Noe som resulterte i att han fikk mye tid med A-laget og også opptrådte som kaptein på TUIL 2. Marius sine styrker på banen er at han er svært kvikk i beinan, aggressive i presset og god med ballen i beinan. Både håpe og tror att han kan ta et nytt steg i LK, og hjelpe oss til å få en god sesong.

Grønnbakk blir L/Ks sjette nysignering, men fortsatt er det ledige plasser i stallen. Arbeidet fortsetter dermed ufortrødent mot både nye spillere og de siste fra 2012-stallen.

Vi ønsker Marius velkommen i L/K!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.