Vinterserien, L/K - Skarp 2-9:

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Mar 2013

Nytt nimålstap
L/K har mye å jobbe med defensivt foran cupkampen mot Fløya.

Lørdag ble det et nytt, smått ufattelig tap for L/K i vinterserien. Etter å ha ledet 1-0 nesten helt til slutten av første omgang raknet David Lundblads menn på spektakulært vis og Skarp kunne til slutt bokføre en historisk 9-2 seier over L/K.Blant annet ble det fire mål på syv minutter før pause.

Etter hvilen var det jevnt og trutt med Skarp-mål, mens L/K bare klarte å kvittere én gang – ved Stian Nordby igjen. Et lyspunkt i alt mørket at Nordby fikk sine to første L/K-mål i spissrollen.

Søndag møter vi Fløya i cupkamp. I utgangspunktet en vel så tøff oppgave som Skarp. L/K har åpenbart store utfordringer med å tette igjen bakover til den kampen. En god treningsuke kan gjøre litt av susen.
Et annet lyspunkt lørdag var at kampstallen har blitt større og at det er nye folk på tur inn. Lørdag fikk Jonathan Talseth Nilsen fra Ishavsbyen prøve seg og ekstra gledelig var det å se Christer Steinvik tilbake i rødt etter et kort opphold i Kvaløya.

L/Ks lag: Kristoffer Granås; Lasse Johnsen, Vegard Emaus Nikolaisen, Marius Dreyer, Jan-Robin Bjørn; Kristoffer Brenn, Kristian Knutsen; Ole Oscar Ross, Lars Petter Rotvold Nilsen, Jonathan Talseth Nilsen; Stian Nordby

Innbyttere: Jonas Samuelsen, Oskar Leiros, Mats-Haakon Karlsen, Edvard Hamnvik Sagelv, Christer Steinvik

1. kvalikrundekampen mot Fløya går i Skarphallen søndag klokken 14.00.