Styret styrer videre

Postet av Lyngen/Karnes IL den 9. Mar 2024

L/K-leder Tone Iversen (til høyre) sammen med (f.v) Ole Olsen, Hans Roar Johansen, Agnes Johansen og Astrid Jørgensen Olsen.

L/Ks hovedstyre satser på kontinuitet i 2024.

På årsmøtet på Geitnes torsdag fikk hele styret fornyet tillit av årsmøtet. Leder Tone Iversen går på et nytt år og det samme gjør Ole Olsen, Agnes Johansen og Astrid Jørgensen Olsen. I tillegg er Hans Roar Johansen ny mann inn i styret. Vi ønsker styret lykke til i 2024!

Fotballstyrene ble også valgt. Der fortsetter Siri Rodahl Johansen som leder for junioravdelingen, med Rikke Ebeltoft, Andreas Stenberg og Catarina Samuelsen som medlemmer. Senioravdelingen styres i år som i fjor av Linda Skog, med Hans Roar Karlsen Øvergård, Roger Jensen og Arne Hugo Jensen som øvrige medlemmer. 

Anleggsavdelingen fikk ny leder valgt i Rudi Dreyer. Han får med seg Jens Georg Løvland, Tor Arne Larsen, Kåre Karlsen og Frank Ole Nilsen på anleggsfronten. 

Kåre Karlsen og Eirin Larsen er i kontrollutvalget mens Lauren Heitmann og Frode Hansen er L/Ks valgkomité i 2024. 

Ellers la styret frem et regnskap i balanse og med et lite overskudd på drøyt 16.000 kroner. Økonomien er ellers preget av null leverandørgjeld og litt penger på bok noe årsmøtet bet seg merke i som positivt. 

Ellers et fint årsmøte, der hovedstyret i sin beretning trakk fram blant annet de mange aktivitetene og arrangementene i 2023 - mange av dem inntektsbringende. Også sportslig er det bra aktivitet nedover i årsklassene når det gjelder fotball, og også i den spisse enden gikk det bra i 2023 - i og med at A-laget klarte sitt mål om å rykke opp til TiTo-serien igjen.   

Da kan vi konse på 2024 fremover!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.