Endelig seier i Teigen Cup!

Postet av Lyngen/Karnes IL den 3. Mar 2024

På fjerde forsøk tok L/K endelig seieren i Lyngenhallen.

L/K 1 slo både Nordreisa 1 og Skjervøy i Teigen Cup lørdag - førstnevnte i en jevn og spennende finale - og dermed kunne jubelen gå i taket i Lyngenhallen. Marco Mathisen avgjorde finalen på slutten av ekstraomgangen, etter 0-0 ved fulltid. 

2006-årgangen gjorde seg gjeldende for L/K lørdag. Håkon Jensen sto en god turnering i mål og Gabriel Wikbo-Larsen scoret mål og hadde assist til vinnermålet mot Skjervøy. 

Da hadde L/K 1 fått en utmerket start på turneringen ved å slå favorittene Skjervøy 1-0, men gikk så på et 0-1-tap for NIL 1. I kvartfinalen (Syv lag i turneringen, så ingen ble slått ut i innledende runder) ble Storfjord parkert 5-0 og i semifinalen var det L/K 2 som var motstander. Lagkameratene ga L/K 1 god motstand, men kaptein William Sørensen, som til slutt ble kåret til turneringens beste spiller, slo til med et hat-trick og sørget for finaleplass for L/K 1.

Mika Johnsen på L/K 2 var blant de beste i årers turnering. Her i fullt firsprang ned sidelinja. 

NIL 1 hadde knust SIK 6-0 i den andre semifinalen og var kanskje småfavoritter inn i finalen. Men L/K var ikke interessert i at reisaværingene skulle vinne i Lyngenhallen denne gangen. Kampen gikk til ekstraomganger og rett før alt måtte avgjøres på straffer, hamret Marco Mathisen ballen i nettaket fra spiss vinkel. 

L/K 1s kamper: 

L/K1 - SIK 1-0, Einar Skogheim

L/K 1 - NIL 0-1

L/K 1 - Storfjord 5-0, Marco Mathisen (3), Gabriel Wikbo-Larsen, Vebjørn Tokle

L/K 1 - L/K 2 3-1, William Sørensen (3)

Finale: L/K 1 - NIL 1-0, Marco Mathisen

L/K 1s lag: Håkon Jensen, Marcus Hausner Christensen, Joakim Berg Bjørklund, Kristian Bjørn Hansen, Marco Mathisen, Oskar Leiros, Einar Skogheim, William Sørensen, Vebjørn Tokle og Gabriel Wikbo-Larsen

L/K 2 gjorde også en fin figur i Lyngenhallen med et langt yngre lag enn L/K 1. De vant sin gruppe, i konkurranse med Nordreisa 2, Indre Kåfjord og Storfjord. Spesielt opphentingen av NIL 2s 2-1-ledelse på tampen av kampen var imponerende. Mika Johnsen scoret fire mål for L/K 2 i turneringen og matchvinnermålet mot NIL 2 var kanskje turneringens beste prestasjon. 

Og på grunn av det spesielle oppsettet, med syv lag, gikk vinneren i denne gruppa rett til semifinale. Der ble det stopp for L/K 2 mot L/K 1. 

L/K 2s kamper:

L/K 2 - Storfjord 3-1, Andreas With Karlsen, Simon Sætre og Berger Eidet Karlsen

L/K 2 - NIL 2 3-2, Mika Johnsen (2) og Arion RJ Ballovarre

L/K 2 - IKIL 3-3, Mika Johnsen (2) og Berger Eidet Karlsen

L/K 2 - L/K 1 1-3, Tordar Eidet Karlsen

L/K2s lag: Johan Valø, Tordar Eidet Karlsen, Simon Sætre, William Waltenberg, Helmer Karlsen, Morten Krag Lind, Vebjørn Løvland, Arion RJ Ballovarre, Berger Eidet Karlsen, Andreas With Karlsen og Mika Johnsen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.