Treningskamp: Bra offensivt, shaky defensivt

Postet av Lyngen/Karnes IL den 13. Apr 2023

Sigve Ringbakken og Einar Skogheim (bildet) scoret hvert sitt mål og spilte en god kamp mot Kvaløya. Men det ble likevel tap mot divisjonskollegaen.

Etter en rekke gode resultater i vinter, flere av dem mot 4. divisjonslag, fikk L/K en aldri så liten nedtur mot Kvaløya SK på TUIL Arena onsdag. Treningskampen mot en av opprykkskandidatene i årets 5. divisjon endte med tap 3-5 for L/K. Og det attpåtil etter at Kvaløya fikk en mann utvist i første omgang. Med andre ord et resultat godt under pari for L/K.

Melodien hittil i vinter har vært at det defensive har sittet bedre og bedre, mens det har vært litt mer ujevnt offensivt. I denne kampen var det imidlertid omvendt. L/K skapte bra med sjanser og leverte tidvis pent angrepsspill, men det gjorde i sannhet også KSK - som altså i tillegg spilte 70 minutter med én mann mindre.

Isak Kristiansen, Einar Skogheim og Sigve Ringbakken satte inn målene for L/K i kampen. Einar Skogheim headet inn etter et frispark og hadde i tillegg enda ett headet mål syltynt avblåst for offside.

Målsetningen er å få til én kamp til før seriestart på samme bane mot Valhall 22. april. Men det kan også være at dette var den generalprøven L/K fikk i friluft før seriepremieren.

L/Ks lag: Asgil Brændeland, Vebjørn Isaksen, Marcus Hausner Christensen, Jørgen Skog, Sigve Ringbakken, Marco Mathisen, Vebjørn Tokle, Mika Johnsen, Isak Kristiansen, Einar Skogheim, Kristoffer Hansen Holst

Innbyttere: Sander Kristiansen, Vebjørn Løvland, Arion RJ Ballovarre, Tordar Eidet Karlsen, Joakim Berg Bjørklund og Johan Gamst-Eriksen.

Gult kort L/K: Marcus Hausner Christensen