Ni baklengs for redusert L/K-lag

Postet av Lyngen/Karnes IL den 11. Sep 2022

L/K holdt seg inne i kampen i en time. Etter det ble utrivelig på TUIL Arena lørdag.


9-2 er stygge sifre, men det var ikke bedre å få det for L/K denne gangen. Ishavsbyen skal normalt ikke være en uoverkommelig motstander, men denne gangen var overmakten for stor for et L/K-lag som av ulike årsaker manglet et helt lag av spillere som normalt hadde kjempet om en plass på elleveren. Med fem 16-åringer og to 15-åringer på banen ble det for tøft for L/K, men i en time var det altså likevel kamp. 

Det skal Fredrik Johansen ha en god del av æren for. Han reduserte først til 2-1 etter en flott gjennomløping og ditto avslutning og så sto han også for reduseringen til 3-2 på et flott frisparkmål fra nærmere 30 meter. Det stod 4-2 til pause og IFK scoret 5-2 etter en times spill. Da var kampen mer eller mindre kjørt og det ballet dessverre kraftig på seg etter hvert. 


Guttene får riste skuffelsen av seg og gjøre seg klare til neste kamp - hjemme mot Hamna på Polleidet. Det blir en blodtøff oppgave, men forhåpentligvis er det litt flere spillere tilgjengelig til denne kampen. 


Noen andre lyspunkter i denne kampen var 15-årige Vebjørn Løvlands debut fra start. En annen 15-åring, William Waltenberg, fikk også sitt aller første innhopp på A-laget! 


L/Ks lag: Håkon Jensen, Vebjørn Isaksen, Tordar Eidet Karlsen, Jørgen Skog, Mika Johnsen, Vebjørn Løvland, Gabriel Wikbo-Larsen, Gard Grønvoll Sommerseth, Kristoffer Hansen Holst, Fredrik Johansen, Marco Mathisen


Innbyttere: Kristofer Waltenberg, Ian Harper, Emil André Sørensen, William Waltenberg


Ingen gule kort til L/K


Dommer: Tor Andre Einebakken Nilsen, meget god


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.