Andreas klar for L/K-buret

Postet av Lyngen/Karnes IL den 16. Mai 2022

Andreas Francisco Mortensen er L/Ks nye keeper!

I helga signerte Andreas Mortensen papirene som gjør han til L/K-spiller. 35-åringen, med en solid keeperfortid i blant annet Skjervøy, Finnsnes, Nordreisa, Storelva, Ringvassøy og sist Kvaløya har sagt ja til å ta over hanskene i Lyngen/Karnes i 2022.

Mortensen hadde egentlig lagt hanskene på hylla etter fjorårssesongen, men heldigvis for L/K så har det begynt å krible litt i bein og hender til vannøyværingen. Dermed har L/K fått en rutinert og god keeper i stallen som for tiden i tillegg inneholder Hassan Tazabajev, Håkon Jensen og Mikal Biendl.

- Jeg er ivrig etter å få bidra for en tradisjonsrik klubb som L/K, er den korte og konsise meldingen fra Mortensen selv.

 Stallen inneholdt også Geir Morten Bartholdsen inntil for tre dager siden, men han har nå vendt hjem til Kåfjord og spill for IKIL. Bartholdsen rakk for øvrig å debutere i 4. divisjon for L/K mot Salangen før han tok turen over fjorden.

Andreas Mortensen blir nok imidlertid å få mer enn én kamp for L/K i år. Første sjanse blir hjemme mot Ulfstind kommende helg.
Og uansett har Hassan Tazabajev vist i de tre kampene han har stått i år at han også er en meget kapabel keeper. Senest i borteseieren mot Valhall var Hassan sikker og god. Det er betryggende å vite for L/K-trener Markus Karlsen Skogheim i den knallharde kampen for TiTo-tilværelsen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.