Spilleravgift for 2022 og nye L/K-klær

Postet av Lyngen/Karnes IL den 28. Apr 2022

Nå står fotballsesongen for døra, og tiden er kommet for å sende ut faktura for spilleravgift. I år skal alle ha nytt sett med klær, hvor vi skal trykke på logo til våre sponsorer. Vi fortsetter med utstyr fra Umbro, og i år følger det med genser/jakke, t-skjorte, shorts og strømper i klespakken. Man kan velge om man vil ha jakke eller genser. I tillegg kan man kjøpe en fotballbag med Lyngen/Karnes logo på.

Det er viktig at vi som klubb har like klær, dette bidrar til å skape lagfølelse og en felles identitet. Sponsortrykk på klubbklærne er også en del av våre forpliktelser ovenfor våre sponsorer.  

Styret har justert litt på spilleravgiften fra tidligere år.

Spilleravgift for junioravdeling 6-15 år:                  kr 800

Søskenrabatt                                                           kr 300 pr søsken

Spilleravgift for senioravdeling                               kr 1500

Klespakke                                                                kr 1000

Bag (de som ønsker kan bestille denne)                 kr 450

Hvert lag må melde fra til sin lagleder hvilken størrelse som skal bestilles til hver enkelt spiller. Frist for å melde fra om dette er mandag 2.mai.

Trang økonomi?
 
For familier med trang økonomi finnes det støtteordninger, hvor barn og unge kan søke om å få dekket sine kostnader til å delta i fritidsaktiviteter. Har du behov for økonomisk støtte så gi beskjed til lagleder, daglig leder eller en annen du har tillit til i klubben. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Det er klubben som søker om kostnadsdekning for de det måtte gjelde. Svak økonomi skal ikke være et hinder for at barna skal kunne delta på aktiviteter. Les mer om ordningen her:  https://www.rodekors.no/tilbudene/coop-dugnaden/

Dele opp fakturaen?
 
For de som har flere barn, og som synes det blir mye å betale samtidig. Be om å få fakturaen splittet i flere delfakturaer. Send epost til roger@lyngenkarnes.no

Vi gleder oss til en sesong full av masse aktivitet, med Fair Play i sentrum!

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.