Tredjeplass i Teigen Cup

Postet av Lyngen/Karnes IL den 27. Mar 2022


Det ble seier i bronsefinalen for L/K 1 etter en blandet turneringsinnsats i Teigen Cup i Lyngenhallen.


L/K måtte finne seg i å stille seg bak Skjervøys lag i favorittkøen til turneringen for Nord-Troms lørdag. Men det var Nordreisa som stakk av med seieren etter 1-0 over SIK i finalen. L/K gikk på et skuffende 1-4-tap mot NIL i den innledende runden, som ble spilt som enkel serie. Det var L/Ks dårligste kamp i turneringen, mens L/K paradoksalt nok var fullt på høyde med 3. divisjonslaget Skjervøy - som riktignok også stilte med noen mer uerfarne unggutter. Det ble dog tap 2-1, men kun etter at SIK fikk godkjent et mål på tampen som nok hadde blitt underkjent hvis det hadde vært mållinjeteknologi i Lyngenhallen.


L/K tok solide seire mot både L/K 2, Storfjord og Lyngstuva. Sistnevnte ble slått både i siste kamp i gruppespillet og i bronsefinalen. Marco Mathisen og Einar Skogheim knivet om toppscorertittelen, men balsfjordingen Marco havnet på syv mål, mens Einar fikk seks. Vebjørn Beck Løvland (14) fikk forøvrig spille for L/K 1 mot slutten av turneringen og kvitterte med to mål. Artig å se og veldig sterkt av guttespilleren - som nok får sin ordentlige debut på A-laget etter hvert også. 


Ungguttene på L/K 2 fikk det enda litt tøffere i L/K-hallen lørdag. Det ble en 0-0-kamp mot Storfjord og flere knepne tap. L/K 2 hadde for eksempel lenge brukbar kontroll på de kommende mestrene fra Nordreisa og var også veldig nær poeng mot Lyngstuva. 

Det ble imidlertid litt for lite punch fremover for L/K 2 og det ble med det ene målet til Yehya Alsuleman mot LSK. Men likevel mange positive opplevelser og gode prestasjoner. 


L/Ks mål: 

Marco Mathisen 7

Einar Skogheim 6

Kristoffer Hansen Holst 2

Gabriel Wikbo-Larsen 2

Vebjørn Beck Løvland 2

Sigve Ringbakken 1

Markus Karlsen Skogheim 1


I tillegg spilte Kristian Bjørn Hansen, Geir Morten Bartholdsen, Jahn Petter Hellebust og Vebjørn Isaksen.


L/K 2s mål:

Yehya Alsuleman


Resten av laget: Håkon Jensen, Mika Johnsen, Håkon Fossmo, Aleksander Larsen, Gard Grønvoll Sommerseth, Berger Eidet Karlsen, Kristofer Waltenberg, Emil Sørensen og Sander Kristiansen




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.