L/K stiller to lag i Teigen Cup

Postet av Lyngen/Karnes IL den 25. Mar 2022

Lørdag møtes Nord-Troms’ fotballag til dyst i Lyngenhallen. L/K stiller med to lag.

Framtid i Nord, i samarbeid med L/K, rakk akkurat å etablere Framtid i Nord Cup i februar 2020, før landet stengte ned på grunn av pandemi. 

To år etter er turneringen tilbake - denne gangen under sitt nye og flotte navn Teigen Cup. Navnet er en hyllest til FiNs mangeårige sportsjournalist Arne Teigen, og er selvforklarende for alle som har drevet fotball og idrett i Nord-Troms de siste 35 årene. Den pensjonerte journalisten er i tillegg kjent som fotballeder i både Lyngen IL, Furuflaten og L/K og vil forhåpentligvis bli å se i hallen lørdag. 

Der vil han og et forhåpentligvis tallrikt publikum få se seks lag som kjemper om turneringsseieren. L/K stiller to lag - L/K 1 og L/K 2. L/K 1 består av A-lagspillere, mens L/K 2 er en blanding av blant annet A-lagspillere og litt yngre krefter. 

I tillegg til L/Ks to lag stiller Nordreisa og Skjervøy med hvert sitt lag. Det samme gjør Storfjord og Lyngstuva. Lagene spiller enkel serie og de fire beste møtes så i finale og bronsefinale. 

Skjervøy er regjerende mester og må finne seg i et favorittstempel også denne gangen. Så får vi se hvordan ting fyker av i Lyngenhallen. 

L/K 1 og L/K 2 møtes til lokaloppgjør i første kamp klokken 11.00 og deretter går det slag i slag fram til finalen klokken 16.30. Kampoppsettet finner du her.

Og for de som får lang reisevei til Lyngenhallen lørdag, så streamer Framtid i Nord hele turneringen på sine nettsider - med solide kommentatorer og litt studio og intervjuer innimellom. 

Vel møtt i hallen eller på nett lørdag! 

Les mer om turneringen på Framtid i Nord!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.