Ny tribune og «nytt» klubbhus

Postet av Lyngen/Karnes IL den 8. Aug 2021


Solide oppgraderinger på våre stadioner foran høstsesongen.

Det har vært jobbet og donet godt både på Geitnes og på Polleidet i sommer og resultatet er godt synlig. Klubbhuset og kiosken på Geitnes har fått seg et solid strøk med maling, og tribunen har fått seg en runde med beis. Man har fått revet den gamle verandaen på nedsiden av klubbhuset og har fått ryddet ut litt skrot fra "loft og kjellere". I tillegg har uteområdene blitt klipt. Også innvendig har det skjedd ting - både på kjøkkenet og på hemsen, der L/Ks daglige leder Roger Jensen har kontor. Dugnaden har vært ledet av Astrid Jørgensen Olsen og Ole Olsen, som virkelig har gjort en strålende innsats på Geitnes de siste ukene! Pressedekning har de også fått

På Polleidet stadion kan man takke Kåre Karlsen, som har stått for oppgraderingene. Og det er ikke småtterier han har fått til. Kommentatorbua har fått seg en ansiktsløfting og ikke minst så har Polleidet stadion for første gang fått seg en ordentlig tribune! Kapasiteten er ikke på nivå med Europas største stadioner, men det er likevel duket for god stemning. Og for de som fortsatt foretrekker å sitte i naturen, så er det fortsatt rikelig med plass i bakken nedenfor. Det har også blitt ryddet kratt og buskas, slik at tribunesliterne har god utsikt til hele gressmatta.
Sesongåpning på Polleidet er tirsdag klokken 1915. Da tar A-laget imor BOIF til 4. divisjonskamp. 

Da gjenstår det bare å takke Astrid, Ole, Kåre og alle de andre som har gjort en jobb i sommer. God høstsesong på både Geitnes og Polleidet!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.